De miercuri, juniorii Științei Bacău atacă titlul național


Miercuri la prânz, în Sala sporturilor din Bacău, se va da startul turneului final al Campionatului național de handbal pentru juniori I. Din păcate, programul Științei, deși ușor modificat față de cel inițial, rămâne inaccesibil publicului băcăuan în primele două zile, când echipa gazdă joacă la 12.30 și 14.30. Abia vineri, în ultimul joc din grupe, băcăuanii vor evolua la o oră rezonabilă, 18.30. Un program alcătuit de FRH în bătaie de joc pentru organizatoarea competiției fiindcă, de exemplu, CSS Galați dispută toate jocurile din grupe după-amiaza, la 16.30 și 18.30. Cu regret trebuie să spun că, în urmă cu două luni, așa ceva nu s-ar fi întâmplat.
Revenind la turneu, cele opt echipe au fost împărțite în două grupe, astfel:
Seria I – Știința Municipal Dedeman Bacău, Liceul Teoretic ”Traian Vuia” Reșița, Extrem Baia Mare, Unirea Sânnicolau Mare.
Seria a II-a: LPS Vaslui, CSS Galați, CSS Constanța, CSM Sf. Gheorghe.

Programul primei zile a turneului este:
12.30: Știința MD Bacău – LT ”Traian Vuia” Reșița
14.30: Unirea Sânnicolau Mare – Extrem Baia Mare
16.30: CSM Sf. Gheorghe – CSS Constanța
18.30: CSS Galați – CSS Vaslui

Cuplurile de arbitri care vor oficia la acest turneu sunt: Vasile Pavel – Marian State (Buzău), Bogdan Anton – Iulian Cristea (Iași), Robert Harabagiu – Silviu Stănescu (Dâmbovița), Adrian Eremia – Anton Drăgănescu (Gorj) și Ioan Barbu – Gabriel Badiu (Cluj).

2 comentarii la „De miercuri, juniorii Științei Bacău atacă titlul național”

  1. Vin cu o propunere:arr fi bine sa prezentati live scorurile din toate partidele. Este un site care se respecta si asa trebuie sa ramana. Mai ales ca sunt alte doua echipe din Moldova in afara gqzdelor. Trebuie sa fim gazde ireprosabile pana la capat.

    1. George, ceea ce propui tu e imposibil, și-așa live-urile de la echipa băcăuană se fac cu mari eforturi. În altă ordine de idei, Bacăul Sportiv nu e gazda competiției.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.