S-au făcut de râs: CSM Oradea – Știința Bacău 29-27 (13-14) a fost live text pe BacaulSportiv.ro


Incredibilul s-a produs marți după-amiază în Sala Sporturilor ”Antonio Alexe” din Oradea, acolo unde lanterna roșie a Ligii Naționale a obținut prima sa victorie pe teren propriu din această ediție de campionat. Din păcate, victima a fost tocmai Știința Municipal Dedeman Bacău, la capătul unui joc cu o evoluție a scorului demnă de Dosarele X. După cum începuse jocul, se părea că băcăuanii vor învinge fără probleme: 3-8 (min. 14), 4-10 (min. 17) și 8-14 (min. 23). De aici, s-a întâmplat ceva, gazdele înscriind de cinci ori consecutiv până la pauză.
Cu toate acestea, în minutul 50, Știința conducea la 2 goluri (23-25), după care s-a produs dezastrul, băcăuanii marcând numai 2 goluri în ultimele 10 minute și suferind o înfrângere absolut rușinoasă în fața unei echipe care nu mai câștigase niciun joc pe teren propriu. Vom reveni cu declarația antrenorului principal.
Știința: Tevzadze, Tamaș – Rotaru 6, Ghiță 6, G. Bujor 5, Iancu 2, Păunică 2, Manea 1, Petrea 1, Ramba 1, Gurkovsky 1, Dospinescu 1, Grieze 1.

6 comentarii la „S-au făcut de râs: CSM Oradea – Știința Bacău 29-27 (13-14) a fost live text pe BacaulSportiv.ro”

  1. O echipa cu 30 puncte a luat bataie de la una cu 3. In mod normal n-avem ce cauta in Europa. Daca batem Clujul si Odorheiul in ultimele 2 meciuri putem pretinde ca a fost un accident. Putem ajunge la final cu 34 puncte, la egalitate cu UCM si Tg. Jiu. Stie cineva care sunt criteriile de departajare in cazul asta?

  2. Scuze pentru intrebarea de mai sus. Nu e posibila egalitatea la 34 puncte. Pe siteul FRH fusese dat rezultatul 27-27 la meciul Tg.Jiu – Resita din ultima etapa. Acum vad ca s-a corectat si e 26-27.

  3. nu mai e nimic de spus.imi pare rau de noi cei care venim la sala si ne incurajam echipa.nu stiu ce sa cred despre ceea ce s-a intamplat azi.nu mai inteleg nimic.sunt unii jucatori care nu au ce cauta in echipa asta….nu dau nume dar cred se stiu care sunt.si mai e ceva: e inadmisibil sa joci cu un inter dreapta care da doar cate 1 gol pe meci si e eliminat 2 minute cel putin odata pe meci
    in final nu ne ramane decat sa spunem: HAI STIINTA!!!!!!!

  4. stiinta nu a perdut azi doar 2 puncte a mai perdut si un loc 5 si a mai perdut si multi suporteri sa vedem daca mai vin oameni la sala cum veneau pana azi deci in concluzie au perdut c+am tot cred poate ma insel ?

  5. va scos Oradea handbalul din cap,copii seriosi acolo care vor sa demonstreze ceva,de fapt si bacau a demonstrat ceva…cand ii parasesc norocul ii parasesc si handbalul,felicitari domnului presedinte pt.ce-a mai mare achizitie a echipei….poate il dati la schimb cu Cantec ca v-ar ajuta de cel putin 3 ori mai mult…si sunt foarte modest cand spun asta……HAI STIINTA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.