Răzvan Petrariu: ”Am avut emoții foarte mari la penalty-uri”


Fără îndoială că eroul meciului de pe arena ”Aerostar”, dintre selecționatele U 16 ale județelor Bacău și Brașov, a fost portarul băcăuan Răzvan Petrariu, care a apărat două penalty-uri și a contribuit decisiv la calificarea în semifinale. Sigur că acest fapt nu diminuează cu nimic meritele tuturor băieților care alcătuiesc această echipă ce a izbutit o performanță absolut remarcabilă. Iată ce a spus Răzvan la finalul meciului de duminică.
”Nu mă așteptam să fie atât de greu. Am început meciul timorați, ne-am adaptat cât am putut la terenul greu. Am avut emoții foarte mari la penalty-uri, emoții neobișnuite aș putea să spun, fiindcă depindea de mine să calific echipa și, bineînțeles, de executanții noștri să înscrie. Înainte de acest meci n-am făcut o pregătire specială pentru penalty-uri, dar antrenorul mi-a spus că e sigur că voi apăra cel puțin unul.”
În privința tacticii pe care o adoptă la loviturile de pedeapsă, portarul băcăuan a spus: ”Nu-mi aleg un colț, ci mă uit la executant, la felul cum se pune pe minge. Stângacii dau de obicei în dreapta mea, iar dreptacii dau în stânga. Așa a fost și azi, doi dreptaci au tras în stânga mea.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.