Fără emoții: Dinamo Municipal Brașov – Știința MD Bacău 28-36 (13-18) a fost live text pe BacaulSportiv.ro


Știința Municipal Dedeman Bacău a obținut un succes important în lupta pentru un loc de cupă europeană, pe terenul fostei echipe a lui Eliodor Voica. Dinamoviștii au condus doar în primele 6 minute, după care Știința a preluat conducerea din minutul 7 și nu a mai cedat-o până la final. Băcăuanii au de disputat marți restanța de la Oradea, după care, sâmbăta viitoare, vor primi pe teren propriu replica echipei U Transilvania Cluj, două victorii în aceste jocuri echivalând cu asigurarea unei poziții calificante în ediția viitoare a cupelor europene.
Marcatori
Dinamo: Dragnea 5, Cojocea 5, Purcărea 4, B. Voica 3, Bosneac 3, Capotă 3, Rona 2, Băluț 1, Dumitru 1, Cârstea 1.
Știința: Ghiță 8, Dospinescu 6, Gurkovsky 5, Petrea 4, G. Bujor 4, Rotaru 2, Manea 2, Păunică 1, Tărâță 1, Ramba 1, Grieze 1, Moskalenko 1.


6 comentarii la „Fără emoții: Dinamo Municipal Brașov – Știința MD Bacău 28-36 (13-18) a fost live text pe BacaulSportiv.ro”

  1. Ce va face sa fiti asa sigur cu calificarea asta ? eu tremur aldraqu…cate echipe se califica nea Costine ?

    1. Felicitări celor doi. Ultima parte a comentariului am cenuzurat-o, fiindcă nu-și avea rostul…

  2. multzam neoplas pt observatie unu dintre ei eram eu si celalt era un amic de’al meu de galerie….ceausescu se exclude ca se stie foarte bine motivul pt care face el deplasari!in mare o fost o deplasare frumoasa excluzand drumul de la brasov la bacau deoarece era un frig si incepuse sa ninga si fara destule finante o trebuit sa stam la „ocazie” vre’o 2 ore :D!numai bine….

  3. obscene…….cealalta persoana eram eu….multumesc de aprecieri…. importanta e ca am plecat cu punctele de acolo…….iar din punctul de vedere al intoarcerii sunt de acord cu tine….Hai Stiinta
    @Costin Alexandrescu: nu e nici o problema

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.