Și-au respectat blazonul: Aerostar Bacău – FCM Bacău 0-2 (0-0) a fost live text pe BacaulSportiv.ro


În pofida unor speculații conform cărora lidera seriei I din Liga a III-a ar fi fost dispusă să-și ajute concitatdina aflată în suferință, FCM Bacău și-a respectat blazonul și s-a impus la capătul unui joc pe care l-a controlat autoritar. Trebuie spus că, înainte de meci, Gheorghe Poenaru a fost nevoit să-și înlocuiască doi dintre titulari, Doboș și Eudean, deoarece observatorului nu i-au plăcut ștampilele de pe legitimațiile acestora. În aceste condiții tehnicianul oaspeților a fost nevoit să schimbe sistemul, introducându-i pe Luncanu și Lipovanu, iar jocul FCM-ului a cam scârțâit în primul mitan. Odată cu intrarea lui Doboș, care a înscris la prima atingere de balon, după ce intrase în posesia documentelor de identitate și putea juca, lidera a jucat altceva, scorul final fiind mic față de ocaziile ratate de elevii lui Ghiță Poenaru. Același Doboș a stabilit scorul final după o acțiune personală spectaculoasă, dar ceea ce n-am înțeles e de ce Marius n-a vrut să discute cu presa după meci, o atitudine ciudată, mai ales că jucătorii FCM-ului tocmai sărbătoriseră cu galeria promovarea. Lipsită de aportul mai multor jucători de bază, Aerostarul a oferit o replică palidă și continuă să se zbată în zona nisipurilor mișcătoare ale clasamentului.
Aerostar: Iacobuţă -Senteş, Ichim, Burcă, Strungariu – Măgirescu, V. Gheorghe (89 R. Gheorghe), Dumitriu, Gucianu – Berbecie (89 Țupală), Carp (89 Sârbu). Antrenor: Gogu Munteanu.
FCM Bacău: Stamatin – Lipovanu, Lozneanu, Ursu, Codreanu (84 Eudean) – Vraciu (57 Hurdubei), Întuneric, Apostu, Apostol (80 Menghia), Luncanu (52 Doboș)- Boghian. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Celelalte rezultate ale etapei: FCM Onești – SC Bacău 1-3 (Adăscăliței-autogol/Adăscăliței, Miron, Răduțoiu), Oțelul II Galați – Petrotub Roman 1-3, Ceahlăul II P. Neamț – CSM Pașcani 3-0, Cetatea Tg. Neamț – Luceafărul M. Eminescu 2-1 și CS Panciu – Politehnica Galați 2-0.

3 comentarii la „Și-au respectat blazonul: Aerostar Bacău – FCM Bacău 0-2 (0-0) a fost live text pe BacaulSportiv.ro”

  1. Referitor la ideia de ce nu vrut sa vorbeasca Marius cu presa, raspunsul cred ca il gasiti daca derulati evenimentele din trecut petrecute cu presa.

  2. poate d-voastra nu, dar alte ziare da. Totusi eu cred ca a fost si intr-o pasa proasta pentru ca nu a putut juca din primul minut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.