Sandu Iacob: ”Sunt în discuții să revin la Bacău !”


Revenit pe parchetul Sălii Sporturilor din Bacău în calitate de adversar al Științei, Sandu Iacob a fost primit cu căldură de public și a spus că și-ar dori să revină la formația băcăuană.
Rep.: Ce poți să ne spui despre meci ?

Sandu Iacob: Doar că Știința a fost mai bună astăzi și a câștigat pe merit. În rest, complimente celor care antrenează echipa aceasta, jucătorilor, celor care sponsorizează și baftă mai departe. Cred că le va fi greu să ajungă în cupele europene, fiindcă ei au deja trei participări consecutive în Challenge Cup și am auzit un zvon că n-ar mai putea juca acolo, asta ar însemna că ar trebui să iasă pe locul 3. Revenind la joc, încărcătura emoțională a fost foarte mare pentru că, indiferent de echipa la care joc, iubesc Bacăul, iubesc suporterii, iubesc orașul, familia mea e aici, iar golul în stomac a fost ca o avalanșă, în permanență înainte de meci.

Rep.: Suporterii ți-au cerut să revii.

S.I.: Le mulțumesc suporterilor, pentru că apreciază munca pe care am depus-o aici și faptul că am fost întotdeauna alături de ei, iar ei îmi întorc mulțumirile în felul în care pot. Legat de revenire, decizia aparține celor care finanțează echipa. Sunt în discuții, nu neg lucrul acesta, dar să vedem cum se vor finaliza.

Rep.: Crezi că are Știința forța să ajungă pe locul 3 ?

S.I.: Prin jocul rezultatelor, poate ajunge. E foarte important pentru Știința să bată la Odorhei și pe Cluj. Stă în puterea lor, rămâne de văzut în ce formă sportivă vor fi și cum vor reuși să trateze meciurile.

7 comentarii la „Sandu Iacob: ”Sunt în discuții să revin la Bacău !””

 1. Ce veste buna! S-a vazut clar si miercuri valoarea incontestabila a lui Sandu Iacob. Si nu numai valoarea…
  Si cu inca vreo 2 tineri (gen Dragnea, Vancea, etc.) chiar am putea aspira la podium anul viitor
  D-le Alexandrescu, stiti ceva de vreo prevedere regulamentara conform careia o echipa nu poata juca mai mult de 3 ori consecutiv in Challenge Cup? E destul de clar ca locul 3 nu-l putem obtine (nu cred ca Suceava va mai pierde vreun punct).
  Hai Stiinta!

  1. Am trimis un mail la EHF pentru lamuriri, sa vedem daca primim vreun raspuns. Cat despre locul 3, e realizabil daca vom castiga tot.

   1. Teoretic este posibil. Dar depindem de rezultatele Sucevei, care are meciuri mult mai usoare.
    Care e criteriul de departajare in caz de egalitate de puncte? Meciurile directe si apoi golaverajul?
    Din cate tin minte, meciurile cu Suceava s-au terminat cu rezultate identice, iar la golaverajul general ne sunt net superiori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.