Liviu Andrieș : „Lupta pentru cupele europene va fi decisă de forma de moment și de rezultatele indirecte”


Antrenorul oaspeților, Liviu Andrieș, a pus înfrângerea din acest meci și pe seama oboselii echipei sale recunoscând însă și superioritatea echipei gazdă.
Rep.: O înfrângere mai severă poate decât v-ați fi așteptat?

Liviu Andrieș: Nu aș spune severă, pe final s-a înregistrat această diferență, au fost și multe schimbări de jucători la noi în echipă mai ales pe final. Știam că va fi un joc disputat, însă la noi a contat și distanța parcursă, gazdele fiind mai proaspete. Oricum băcăuanii au meritat victoria, având față de noi mult mai multă ambiție.

Rep.: Aveți ceva de reproșat arbitrajului sau a fost doar febra jocului?

L.A.: Nu, a fost febra jocului. Au fost greșeli cât de cât normale, față de care trebuie să ne spunem și noi părerea. Eu sunt si un tip puțin mai „rău”, să spunem așa, însă nu au fost greșeli despre care să spunem că au influențat rezultatul final.

Rep.: Pe cine vedeți, după Constanța, pe următoarele patru locuri pentru cupele europene?

L.A.: Aș spune că locurile doi și trei sunt deja amanetate. Ar mai rămâne locurile patru și cinci, unde suntem patru echipe care ne luptăm pentru aceste două locuri: Bacăul, Reșița, Tg. Jiu și Clujul.

Rep.: Riscați un pronostic?

L.A.: Noi avem un program greu, Clujul are un program greu, Bacăul de asemenea. Totul va depinde de forma de moment și de rezultatele indirecte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.