Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXV-a


FCM Bacău – Oțelul II Galați (marți, ora 18, stadion Municipal, live text pe BacaulSportiv.ro)
Ca și în etapa trecută, ”Municipalul” băcăuan programează derby-ul rundei, de data aceasta FCM primind vizita Oțelului II Galați. De altfel, adversara de marți a băcăuanilor e singura echipă, în afara rivalei SC, care nu a fost învinsă de lider în acest sezon, partida din tur încheindu-se la egalitate, 1-1. E de așteptat, așadar, ca tânăra formație gălățeană să-și vândă scump pielea în fața grupării pregătite de Gheorghe Poenaru. Partida va fi arbitrată la centru de brașoveanul Adrian Hârlab, care va fi ajutat de asistenții ploieșteni George Oprescu și Marius Diaconu.

SC Bacău – Cetatea Tg. Neamț (marți, ora 18, stadion ”Letea”, livescore pe BacaulSportiv.ro)
După două etape de pauză, SC Bacău revine pe teren în fața uneia dintre codașele seriei, într-un meci de 1 solist. Gruparea pregătită de Ciprian Panait e la 12 puncte în spatele liderului (având două meciuri mai puțin disputate) și probabil că speră într-o surpriză pe ”Municipal”, care ar relansa întrucâtva lupta pentru promovare. Jocul de pe ”Letea” va fi condus la centru de Alexandru Samoilă (Focșani), care va fi ajutat de asistenții brăileni Lucian Titirișcă și Cătălin Perianu.

CSM Pașcani – Aerostar Bacău (marți, ora 18)
Aflată în zona nisipurilor mișcătoare, Aerostarul ar cam avea nevoie de puncte la Pașcani, doar că gazdele au un procentaj destul de bun pe teren propriu în acest campionat. Dar, cum până acum la Pașcani s-au impus doar echipe din Bacău, de ce n-ar face-o și ”aviatorii”? Meciul va fi arbitrat la centru de Iulian Andronache (Vaslui), care va fi ajutat de asistenții Ionuț Paraschiv (Focșani) și Lucian Grigoraș (Fălticeni).

Politehnica Galați – FCM Onești (marți, ora 18)
După dușul rece suferit etapa trecută acasă, cu CS Panciu, oneștenii se pregătesc de o deplasare grea, la Galați, pe terenul unei formații redutabile a seriei. Partida va fi arbitrată de o brigadă constănțeană, condusă la centru de Claudiu Marcu, care va fi ajutat de asistenții Cosmin Stoian și Genin Menlivuap.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.