Vino cu Bacăul Sportiv la semifinala Challenge Cup ! (2)


Bacăul Sportiv și departamentul de marketing al Științei Municipal Dedeman Bacău vă invită la returul semifinalei Cupei Challenge, care va avea loc pe 30 aprilie, de la ora 17, în compania formației RK Cimos Koper. Întrebarea celei de-a doua zile de concurs este: cine a înscris primele două goluri ale meciului de la Koper ? Răspunsul corect era Florin Dospinescu, iar câștigătorii zilei a doua sunt: Cristi Marisca, Claudia Aanutei, Silvia Giurgi, Iulian Dumitriu și Irinel Rugină.
Răspundeți la întrebarea zilei trimițând un mail la adresa bacaulsportiv@yahoo.com, împreună cu numele și prenumele, seria și numărul actului de identitate. Primele cinci răspunsuri corecte vor fi premiate cu câte o invitație la meciul Știința MD Bacău – RK Cimos Koper, din 30 aprilie. O persoană poate câștiga o singură invitație la un meci. Invitațiile vor fi ridicate de la sediul Centrului de reumplere cartușe imprimantă, de pe strada 9 Mai nr. 56, vizavi de Liceul cu Program Sportiv, joi și vineri între orele 9-18, iar sâmbătă între orele 9-14.
Notă: Înaintea partidei cu Steaua, persoane de la Sala sporturilor au afirmat că la partida de sâmbătă nu se va permite accesul cu invitații. Le amintim celor care intenționează să facă un asemenea abuz, că Sala sporturilor din Bacău nu este moșia nimănui, iar invitațiile emise de clubul organizator al unei competiții sportive sunt valabile oriunde în lume. Inclusiv în România.

2 comentarii la „Vino cu Bacăul Sportiv la semifinala Challenge Cup ! (2)”

  1. Din cate stiu eu cei responasabili cu sala sporturilor nu mai recunosc aceste invitatii sant nule,nu se poate intra cu ele in sala ! atentie asadar 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.