Declarații după partida RK Cimos Koper – Știința Bacău 34-27


Uros Rapotec (RK Cimos Koper): ”Am avut unele probleme astăzi în a realiza un meci perfect și de aceea cred că va trebui ca în România să fim cel puțin la fel de concentrați pentru a ne atinge obiectivul. Am resimțit oboseala cauzată de programul încărcat, dar va trebui să dăm tot ce avem mai bun pentru returul din România, unde ne dorim o nouă victorie.”

Eliodor Voica: ”Cred că gazdele au făcut un meci bun și vreau să le felicit. Sper că noi vom reuși un joc mai bun în retur și poate că vom putea învinge la o diferență mare. Știu, însă, că va fi foarte , foarte greu, deoarece adversara noastră e o echipă foarte valoroasă, atât în faza de atac, cât și în defensivă și cu jucători de mare valoare. Știu că va fi foarte greu, dar nu imposibil, și aș dori ca acest lucru să fie conștientizat de toată lumea. În prima repriză, m-a nemulțumit apărarea noastră, iar în repriza a doua am avut mult prea multe ratări. Consider că avem 40% șanse să ne calificăm.” Întrebat dacă regretă faptul că nu a înscris pe foaia de joc doi centri, antrenorul Științei a oferit un răspuns laconic: ”Nu cred că asta a fost problema noastră.”

Marius Bondar: ”A fost un meci foarte dificil, în fața unei echipe cu nume din handbalul european. Noi am avut foarte multe greșeli pe faza de atac și de aici o mulțime de ratări. După părerea mea, la noi a fost vorba de o lipsă de concentrare, dar sunt convins că echipa din Koper va avea un meci greu la Bacău. Până la urmă, avem și noi șansa noastră și va trebui să jucăm pentru victorie și calificare în retur.”

Fredi Radojkovic (antrenor Cimos Koper): ”Având în vedere programul nostru foarte încărcat, am vrut să ofer tuturor jucătorilor mei o șansă să evolueze. Adversara noastră a practicat un handbal foarte bun, având câțiva jucători valoroși și cred că în România va trebui să jucăm la cel mai înalt nivel al nostru pentru a obține calificarea în finala Challenge Cup. În niciun caz, nu avem voie să ne subestimăm adversara dacă ne dorim să ajungem în ultimul act al competiției. ”

4 comentarii la „Declarații după partida RK Cimos Koper – Știința Bacău 34-27”

  1. bravo baieti oricum noi suntem alaturi de voi si sper ca in retur sa ii bateti,chiar daca va fi foarte greu sa va calificati in finala.multa bafta pentru returul de sambata,fanii stiintei vor fi alaturi de voi la returul din bacau.fortza stiinta!!!

  2. daca exista miracole si daca se implinesc atunci simbata putem rosti in gura mare stiinta dedeman bacau acum ori niciodata !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.