Repetiție pentru Koper: HCM Constanța – Știința MD Bacău (miercuri, ora 18, live text pe BacaulSportiv.ro)


După victoria la scor de sâmbăta trecută, Știința are în față patru zile de foc, cu două jocuri în deplasare în fața unor adversari de calibru. Primul este cel din Liga Națională, pe terenul campioanei și liderei, HCM Constanța, formație pe care băcăuanii au învins-o în tur cu 29-25. Părerea unanimă în tabăra Științei este aceea că meciul de la Constanța vine numai bine înaintea manșei tur din semifinalele Cupei Challenge, de sâmbătă, de la Koper, acolo unde elevii lui Voica și Armanu vor da piept cu un adversar cel puțin la fel de bun ca și campioana României.
Știința Municipal Dedeman Bacău a plecat marți dimineață spre Constanța, având programat un antrenament pentru ora 17. Antrenorii formației băcăuane nu vor conta nici în acest meci pe aportul lui Rareș Păunică și al lui Adrian Sipos, ambii accidentați.
Ca și în jocul din tur, de la Bacău, meciul de miercuri seara va fi arbitrat de bucureștenii Constantin Din și Sorin Dinu.
Celelalte meciuri ale etapei a XX-a: Steaua București – CSM Satu Mare 34-36 (17-20), CSM Oradea – Poli Municipal Timișoara (miercuri, ora 16), Energia Pandurii Tg. Jiu – Minaur Baia Mare (miercuri, ora 18), CSM București – UCM HC Caraș-Severin (miercuri, ora 18), Dinamo Municipal Brașov – HC Odorhei (miercuri, ora 20) și CSU Bucovina Suceava – U Transilvania Cluj (joi, ora 19.20).

Un comentariu la „Repetiție pentru Koper: HCM Constanța – Știința MD Bacău (miercuri, ora 18, live text pe BacaulSportiv.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.