UMPLEŢI SALA, SĂ CÂŞTIGĂM FINALA ! Ştiinţa Bacău – Tomis Constanţa (sâmbătă şi duminică, ora 11, Sala sporturilor)


De multă vreme o echipă băcăuană nu s-a mai luptat pentru un titlu de campioană şi iată că voleibalistele Ştiinţei Bacău încep la acest sfârşit de săptămână asaltul pentru laurii Diviziei A1. Echipa băcăuană pleacă din pole-position, dat fiind faptul că joacă primele două partide pe teren propriu, iar un eventual joc decisiv se va disputa tot la Bacău.
În privinţa celor două finaliste, părerile specialiştilor sunt aproape unanime: Ştinţa străluceşte prin omogenitate, în timp ce Tomisul are jucătoare mai valoroase, însă e clar că forma de moment va juca un rol esenţial în adjudecarea titlului. Din păcate, Ştiinţa a rămas, la ultimul joc din semifinale, fără una din jucătoarele de bază, Georgiana Faleş, care s-a accidentat. Din fericire, înlocuitoarea ei, moldoveanca Tatiana Lupu, a arătat o formă foarte bună şi poate să facă uitată absenţa Georgianei.
Să sperăm că suporterii băcăuani vor lua cu asalt tribunele Sălii sporturilor sâmbătă şi duminică. Pentru că aceste fete o merită cu prisosinţă. Pentru că suntem datori să fim alături de ele, iar la final să sărbătorim împreună titlul mult aşteptat.

Un comentariu la „UMPLEŢI SALA, SĂ CÂŞTIGĂM FINALA ! Ştiinţa Bacău – Tomis Constanţa (sâmbătă şi duminică, ora 11, Sala sporturilor)”

  1. MULT SUCCES STIINTA BACAU SI SPER SA CASTIGATI AL TREILEA TITLU DIN ISTORIE!!!MULT SUCCES DOMNULUI FLORIN GRAPA SI SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE PENTRU CA A PUS MULT SUFLET PENTRU ACEASTA ECHIPA DE MAI BINE DE 15 ANI!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.