Victorie pentru juniorii de la Știința MD Bacău


După disputarea turului și returului Campionatului național de handbal pentru juniori I, federația a decis disputarea a două turnee de sală în care echipele să mai joace o dată fiecare cu fiecare. Primul efect al acestei măsuri a fost retragerea, din seria A, a trei echipe: LPS Suceava, LPS Iași, LPS Botoșani. De aici, încep aberațiile federale. În loc de un singur turneu cu trei jocuri pentru fiecare echipă rămasă în competiție, s-a decis disputarea a două turnee, unul cu două etape la Bacău și altul cu o singură etapă (!!!???) la Vaslui. Și ca tacâmul să fie complet, a fost inversată și ordinea etapelor, astfel încât meciul Știința – LPS Vaslui care ar fi trebuit să se dispute la Bacău, va avea loc la Vaslui. Când ? Exact în aceeași zi în care e etapă de Divizia A, în care HC Vaslui are meci acasă cu Știința II. Exemplară corectitudine federală.
Revenind la turneul de la Bacău, Știința s-a impus în partida cu concitadina CSS la scor, 32-20 (14-12), obținând cea de-a treisprezecea victorie din tot atâtea meciuri.
Știința: Șanin, Garasciuc – Carali 8, Zacaciurin 6, Vartic 4, Anghelov 4, Șipulin 4, Macovchin 2, Jidobin 2, Beleaev 2, Moise, Cebotari.
CSS Bacău: Jugănaru – Craiu 7, Ursu 6, Liță 2, Preșer 2, Butnaru 1, Gavrilă 1, Mocanu 1, Rachieru, Posteucă, Lungu.

În cel de-al doilea meci al turneului, LPS Vaslui – Școala nr. 3 Adjud 28-28.

Duminică, de la 9, se joacă Știința MD Bacău – Școala nr. 3 Adjud, iar de la 10.45, CSS Bacău – LPS Vaslui.

3 comentarii la „Victorie pentru juniorii de la Știința MD Bacău”

  1. Meciul de juniori dintre LPS Vaslui si DEDEMAN Bacau este duminica (acceseaza site FRH)si sambata cel de seniori ! …Si referitor la programarea celui de al 2 lea turneu de sala la VASLUI , este corecta !!! Faptul face ca pentru calificarea la turneul semifinal, sa nu prea conteze acest turneu,dar daca de exemplu cele doua echipe se luptau pentru locul 1 (avantaje in grupa semifinala)..de ce DEDEMAN sa joace pe teren propriu???…crezi ca federalii nu s au gandit la partea financiara , ce consta in deplasarea echipelor duminca 17.04 la Vaslui?…dar daca asa s-a concaput regulamentul cu 2 turnee de sala ,unul tinut de echipa de pe locul intai si unul de echipa de pe locul al doilea , de ce sa fie modificat ?!…si inca ceva!!!…felicitari echipei de juniori 1 !!! sunt o echipa valorosa !!!

    1. În mod cert nu s-au gândit la partea financiară când au făcut programarea. Din moment ce primele două poziții nu mai puteau fi schimbate, n-are nicio logică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.