Un meci de poveste: Știința MD II Bacău – Politehnica Iași 43-25 (18-12)


Fantastic meci sâmbătă dimineața, în Sala sporturilor din Bacău, în cadrul Diviziei A la handbal masculin. Politehnica Iași a refuzat amânarea meciului cu Știința II, băcăuanii neputând să folosească niciunul dintre juniori, care aveau meci după-amiază în campionat. Probabil că ieșenii au sperat ca astfel să obțină două puncte nesperate dar, după ce au pățit, o parte din jucătorii Politehnicii ar putea să se gândească serios să renunțe la handbal.
Știința II a avut la dispoziției pentru acest meci nici mai mult, nici mai puțin de 6 (ȘASE) jucători! Ștefan Grigoraș, George Cadar, Anatoli Bulov, Gabriel Bujor, Mihai Bujor și Valeriu Erhan au făcut un meci de senzație, în care au măturat pe jos cu adversarii. Portarul Valeriu Erhan a evoluat silit de împrejurări pe post de pivot, izbutind să înscrie de 4 ori. Ștefan Grigoraș a închis poarta echipei sale, exasperându-și adversarii cu paradele sale. Bulov, Cadar și frații Bujor au oferit un recital handbalistic complet, în care au folosit toată gama de combinații și procedee tehnice și au obținut o victorie pentru care merită toate felicitările și prețuirea pentru maniera în care au abordat partida.
Și ce poate fi mai relevant decât replica handbalistului ieșean Velicu către unul dintre arbitri: ”N-am pățit în viața mea o asemenea rușine!”
ȘTIINȚA : GRIGORAȘ, BULOV 13, G. BUJOR 12, CADAR 9, M. BUJOR 5, ERHAN 4. Antrenor: Nicolai Gomeniuc.

5 comentarii la „Un meci de poveste: Știința MD II Bacău – Politehnica Iași 43-25 (18-12)”

  1. draga mea ionela…..erhan este portar de meserie….si de asta a fost senzational, ca a jucat pivot si a mai dat si 4 goluri :)))

  2. au avut un pivot extraordinar!…am avut discutii cu el si il vom aduce din vara la iasi!…il dau afara pe betivul de oniga…

  3. prostii care-si pun pseudonim,,caciuc,oniga,velicu,schender”sigur is de la vaslui ca doar taranii pot asta face

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.