CONCURS: Bacăul Sportiv te duce la meciurile Științei (6)


Bacăul Sportiv și departamentul de marketing al Științei Municipal Dedeman Bacău vă invită la primul meci al echipei băcăuane în fața propriilor suporteri, după calificarea în semifinalele Cupei Challenge, care va avea loc pe 16 aprilie, în compania formației CSM București. Întrebarea celei de-a șasea zile de concurs este: cu cine va juca Știința în semifinalele Challenge Cup ?. UPDATE: Răspunsul corecte era RK Cimos Koper, iar câștigătorii sunt Bianca-Georgiana Mîcîială și Paul-Luis Popa.
Răspundeți la întrebarea zilei trimițând un mail la adresa bacaulsportiv@yahoo.com, împreună cu numele și prenumele, seria și numărul actului de identitate. Primele două răspunsuri corecte vor fi premiate cu câte o invitație la meciul Știința MD Bacău – CSM București, din 16 aprilie. O persoană poate câștiga o singură invitație la un meci. Invitațiile vor fi ridicate în săptămâna meciului de la sediul Centrului de reumplere cartușe imprimantă, de pe strada 9 Mai nr. 56, vizavi de Liceul cu Program Sportiv.

Un comentariu la „CONCURS: Bacăul Sportiv te duce la meciurile Științei (6)”

  1. Ma uimesc premiile aceste ce interesante sunt premiile macar daca era un premiu cum ar fi o invitatie la meciul tur cupa challenge in strainatate cu la meciu cu csm bucuresti oricum care vrea intra pe gratis pe la galerie ….aiure in rest ok.RESPECT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.