Lider dezlănțuit: CSM Focșani – FCM Bacău 0-5 (0-2)


Fără îndoială că echipelor băcăuane le priește pe malul Milcovului, acolo unde SC-ul a înscris de 4 ori în prima etapă a returului, iar FCM a perforat de 5 ori poarta vrâncenilor. Primul care a marcat a fost Vraciu, în minutul 28, cu o execuție acrobatică, după un corner executat de Doboș și o recentrare a lui Ursu. Tot el a dublat avantajul liderei 12 minute mai târziu, după o pasă excelentă a aceluiași Doboș. La numai 4 minute după pauză, Eudean a înscris al treilea gol al oaspeților, iar în minutul 53, Ștefan a deviat în propria poartă un șut-centrare expediat de Doboș. Tabela a fost închisă de Hurdubei, în min. 78, vârful băcăuan finalizând cu capul o centrare venită de la Lipovanu.
Referitor la această victorie, antrenorul Gheorghe Poenaru ne-a declarat: ”Sunt mulțumit de faptul că jucătorii mei au tratat jocul serios, chiar dacă am întâlnit o echipă de copii, frumoasă, dar fără forță. Am înscris cinci goluri frumoase și am mai fi putut marca, dar ceea ce ne interesează e rezultatul și atitudinea jucătorilor, care m-a satisfăcut. Să înscrii, totuși, cinci goluri în deplasare, nu e puțin lucru, chiar dacă asta s-a întâmplat în fața unei echipe fără experiență. De acum, trebuie să ne pregătim pentru vinerea următoare, deoarece cu siguranță că Suceava e o echipă de alt calibru decât Focșaniul.”
CSM Focșani: Marcu – Ciornei, Ștefan, Crăciun, Dumitriu – Săpunaru (67 Negoiță), Suvac, Tîlvă (50 Lida), Mândrescu – Milea (75 Toma), Percă. Antrenor: Aurel Pastia.
FCM Bacău: Stamatin – Codreanu (51 Hurdubei), Lozneanu, Ursu, Eudean – Apostu (56 Întuneric), Mihălăchioae, Apostol – Vraciu, Boghian (63 Lipovanu), Doboș (58 Vl. Pavel). Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.