Mihaela Herlea: ”Noi am servit mai bine și adversarele n-au putut construi cum și-ar fi dorit”


La finalul meciului care a consfințit calificarea Științei Bacău în finala campionatului Diviziei A1 la volei feminin, am realizat un scurt interviu cu una dintre artizanele victoriei băcăuane, Mihaela Herlea.
Rep.: Mihaela, felicitări. Vă așteptați să terminați în trei meciuri ?

Mihaela Herlea: Mulțumesc. Nu ne așteptam, dar dorința a fost mare, iar după primul set ne-am hotărât să jucăm și asta s-a văzut, iar victoria a fost de partea noastră.

Rep.: Unde crezi că s-a decis meciul de azi, din punct de vedere tehnic ?

M.H.: Cred că noi am servit mai bine, chiar dacă nu s-au făcut multe puncte directe, iar adversarele nu au putut construi atât de bine pe cât și-ar fi dorit. Noi azi am jucat foarte bine, ne-a mers tot și dorința a fost mai mare.

Rep.: Pe cine ți-ai dori în finală ?

M.H.: Sincer, acum nu-mi mai doresc pe nimeni, dacă am ajuns acolo, deja e un pas foarte important și acolo rămâne de văzut, totul se joacă.

Rep.: Dinamo a învins-o azi pe Tomis…

M.H.: Se pare că acolo vor fi cinci meciuri până la urmă, eu așa cred, ceea ce înseamnă că vom întâlni o echipă mai obosită, iar primele două meciuri le avem acasă. Așa cum spuneam, important e că am ajuns până aici, de-acum înainte ne vom pregăti pentru finală și să dea Domnul s-o câștigăm!

Foto: Ionuț Brânzei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.