Florin Grapă:”Suntem peste echipa din Piatra Neamț, asta e realitatea”


La finalul meciului de la Piatra Neamț, soldat cu victoria studentelor și implicit cu calificarea în finala Campionatului Diviziei A1 la volei feminin, Florin Grapă s-a arătat mulțumit dar și foarte ușurat. „A fost un meci greu. De altfel, știam că la Piatra Neamț va fi mai greu decât acasă, deoarece cunosc foarte bine atmosfera de aici. Mă bucur însă foarte mult pentru faptul că ne-am calificat și asta e cel mai important.”
Întrebat care au fost aspectele ce au făcut diferența în meciul trei al semifinalei, antrenorul băcăuan a opinat că dorința de calificare a elevelor sale a fost superioară echipei din Piatra Neamț :”Cred că diferența s-a făcut la ambiție, la dorința de a câștiga și nu numai, pentru că de aici pleacă toate: serviciul, blocajul, toate. Suntem peste echipa echipa din Piatra! Chiar dacă supăr pe cineva asta este realitatea.”
Referitor la rezultatul meciului trei din cealaltă semifinală (Dinamo-Tomis 3-1), Florin Grapă s-a declarat mulțumit, însă este de părere că în ultimul act echipa sa se va duela cu gruparea de pe malul mării: „Convingerea mea este că echipa care se va califica  în finală va fi cea din Constanța”, a declarat Florin Grapă.

Foto: Ionuț Brânzei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.