Suporterii Științei au făcut show duminică seara pe BacaulSportiv.ro


440 de vizitatori a avut duminică seara live textul meciului OIF Arendal – Știința MD Bacău, din returul sferturilor de finală ale Challenge Cup la handbal masculin. Băcăuanii au demonstrat încă o dată că sunt poate cei mai frumoși suporteri de handbal din România, creând o atmosferă de zile mari pe tot parcursul jocului, pe care l-au văzut cu ochii minții și l-au trăit mai intens decât dacă ar fi asistat la acesta. Încurajări precum ”hai Știința, hai Știința, haideeeee” sau ”luptă, luptă, Știința” au fost postate pe tot parcursul jocului, alături de replici absolut emoționante ale membrilor familiilor jucătorilor, cum a fost cea a micuțului Nika Tevzadze, care a ”exclamat” la 6-5 pentru Știința ”tataaaaa”!!!
Cu siguranță că jucătorii Științei au citit după meci toate comentariile suporterilor. Și e la fel de sigur că și-au dat seama din nou cât sunt de iubiți. Cu asemenea fani în spate, nimic nu e imposibil. Felicitările cuvenite jucătorilor și antrenorilor băcăuani trebuie împărțite în egală măsură și fantasticilor lor suporteri. În rest, vorba lui Mircea: ”să vină Cupa, să vină Cupa, să vină Cupa la Bacăuuuuu” !!!

5 comentarii la „Suporterii Științei au făcut show duminică seara pe BacaulSportiv.ro”

 1. Cu tot respectul prietene, dar suporterii bacauani si-au manifestat atasamentul fata de echipa favorita, nu au realizat un show asa cum afirmi.
  Iata argumentele mele:
  SHOW, show-uri, s.n. Gen de spectacol muzical-distractiv în care locul principal îl deține recitalul unui actor (renumit). [Pr.: șóu] – Din engl. show.
  Sursa: DEX ’98

  SHOW [pr.: șou] n. Spectacol de varietăți susținut în principal de un cântăreț (sau de o formație) de muzică ușoară. [Art. showul; Monosilabic] /Cuv. engl.
  Sursa: NODEX

  SHOW s.n. (Anglicism) Spectacol de varietăți, cu muzică, dansuri, scheciuri comice, susținut de un actor de music-hall, de un cântăreț sau de o formație. [Pron. șou. / < engl. show].

  1. Cu același respect, te informez că nu am inventat eu sintagma ”suporterii fac show”, care are în acest caz înțelesul de ”suporterii au făcut spectacol”. Și chiar asta au făcut, și încă unul de foarte bună calitate. Expresia a fost folosită în sens metaforic. METÁFORĂ s. f. figură de stil constând în a atribui unui cuvânt un înțeles nou pe baza unei comparații subînțelese.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.