CONCURS: Bacăul Sportiv te duce la meciurile Științei (1)


Bacăul Sportiv și departamentul de marketing al Științei Municipal Dedeman Bacău vă invită la primul meci al echipei băcăuane în fața propriilor suporteri, după calificarea în semifinalele Cupei Challenge, care va avea loc pe 16 aprilie, în compania formației CSM București. UPDATE: Primele două invitații au fost adjudecate de Claudia Aanuței și George Prichinet. Răspunsul corect la întrebare era Evgheni Gurkovsky.
Întrebarea primei zile de concurs este: ce jucător a marcat primul gol al Științei în meciul tur, de la București, disputat pe 9 octombrie 2010 ?
Răspundeți la întrebarea zilei trimițând un mail la adresa bacaulsportiv@yahoo.com, împreună cu numele și prenumele, seria și numărul actului de identitate. Primele două răspunsuri corecte vor fi premiate cu câte o invitație la meciul Știința MD Bacău – CSM București, din 16 aprilie. O persoană poate câștiga o singură invitație la un meci. Invitațiile vor fi ridicate în săptămâna meciului de la sediul Centrului de reumplere cartușe imprimantă, de pe strada 9 Mai nr. 56, vizavi de Liceul cu Program Sportiv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.