Vești bune de la Arendal/ Cristian Ghiță a fost recuperat și va juca diseară


Știința Municipal Dedeman Bacău a efectuat astăzi, de la ora 11, antrenamentul oficial dinaintea partidei cu ØIF Arendal, în ”Nedeneshall” din Nedenes, localitate aflată la 10 minute de mers cu mașina de Arendal. Vestea bună e că interul dreapta Cristian Ghiță e refăcut după accidentarea care l-a ținut departe de teren în meciul cu CSU Suceava, și va evolua în partida din această seară. În aceste condiții, echipa înscrisă pe Raportul de joc va fi aceeași ca la meciul tur: Portari – Shota Tevzadze, Răducu Tamaș; Extreme dreapta: Marius Bondar, Alexandru Tărâță; Interi dreapta: Cristian Ghiță, Costel Manea; Centru: Ionuț Rotaru; Pivoți: Evgheni Gurkovsky, Dragoș Iancu, Adrian Sipos; Interi stânga: Adrian Petrea, Ionuț Ramba; Extreme stânga: Rareș Păunică, Florin Dospinescu.
Echipa gazdă a făcut apel, prin intermediul site-ului oficial, la suporteri să umple sala și să facă mult zgomot, așa cum a fost și în turul de la Bacău. Meciul ØIF Arendal – Știința Municipal Dedeman Bacău va începe la ora 19.00 și va fi prezentat live text de BacaulSportiv.ro.
Rămâneți pe Bacăul Sportiv, în câteva minute vom publica un interviu cu Ionuț Rotaru, realizat cu 4 ore înaintea jocului din această seară.

2 comentarii la „Vești bune de la Arendal/ Cristian Ghiță a fost recuperat și va juca diseară”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.