Gabriel Armanu: ”Dedicăm această calificare lui Dorel Sanie și suporterilor noștri”


Antrenorul secund al științei, Gabriel Armanu, era fericit pentru calificarea în premieră a Științei într-o semifinală de cupă europeană. ”În primul rând, suntem foarte bucurși pentru această calificare, fiindcă este vorba totuși de semifinalele unei cupe europene, chiar dacă e vorba de Challenge Cup. În spatele acestei performanțe stă o muncă enormă, de mai mulți ani și ne bucurăm că băieții au trecut cu bine peste acel moment nefericit al dispariției lui Dorel Sanie și eu sper să-i îndeplinim un vis, chiar dacă el nu mai e alături de noi să se bucure, sunt sigur că de-acolo, de sus, ne urmărește și ne sprijină. Cristi Ghiță a făcut un joc foarte bun în repriza secundă, de altfel a și fost declarat cel mai bun jucător al echipei noastre, dar consider că toată echipa trebuie felicitată pentru felul în care a luptat astăzi.”
În privința persoanelor cărora li se dedică acest succes, Gabriel Armanu a spus: ”Dedicăm acestă victorie memoriei managerului nostru, dar și tuturor celor care ne sprijină, ne aplaudă și ne încurajează. Eu sper ca, odată ajunși aici, să întindem cât mai mult parcursul nostru în Cupa Challenge din acest sezon.” Cât despre finalul meciului, când gazdele se desprinseseră la 6 goluri, tehnicianul Științei a spus: ”Gazdele s-au apropiat pe fondul unor ratări ale noastre în relația de unu la unu cu portarul advers, dar și din cauza a 1-2 decizii ale arbitrilor pe care noi le-am contestat, precum și împinși de la spate de public. Până la urmă, însă, liniștea din atac, golurile de la distanță marcate de Ghiță, precum și efortul celorlalți, au făcut ca noi să fim aceia care ne-am calificat. ”

2 comentarii la „Gabriel Armanu: ”Dedicăm această calificare lui Dorel Sanie și suporterilor noștri””

  1. Gabi ai demonstrat inca o data ca esti nascut pentru handbal ai ramas sa implinesti visurile regretatului DOREL SANIE DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA .Te rugam sa ramai alaturi de aceasta echipa si sa ii dai stralucire ca atit mai avem bun in BACAU.S-A NASCUT UN MIT CARE VA AMINTI PESTE ANI DESPRE VOI .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.