Voleibaliștii noștri au talent / Cadeții de la CSS Bacău s-au calificat la turneul final !


Echipa de volei cadeți CSS Bacău, pregătită de Eusebiu Țurcanu, a reușit o performanță remarcabilă la Turneul semifinal de la Baia Mare, acolo unde a obținut, înaintea ultimei zile de întreceri, 4 victorii din tot atâtea posibile. Băcăuanii au început cu un succes prin neprezentarea echipei CSS ”D.Golescu” Câmpulung Muscel, după care au reușit o victorie de senzație împotriva gazdelor de la CSS 2 UKRO Baia Mare, după ce au revenit de la 0-2 la seturi. Vineri, CSS Bacău a depășit în trei seturi formația CSS Bega Timișoara (25-14, 25-15, 25-13), în timp ce sâmbătă, elevii lui Eusebiu Țurcanu au câștigat din nou în trei seturi (25-14, 25-19, 25-18), de data aceasta în fața echipei CNNT Craiova.
Tinerii voleibaliști băcăuani s-au calificat astfel la turneul final, cu o etapă înainte de finalul semifinalelor, în ultima rundă CSS Bacău având oricum un meci considerat lejer, cu CSS 1 Constanța. Este a doua calificare consecutivă a formației băcăuane la un turneu final la categoria cadeți.
”A fost un turneu reușit și pot să spun că am impresionat pe toată lumea aici, la Baia Mare. Am arătat că și în Moldova se joacă volei și mă bucur că, în timpul meciului cu echipa gazdă, băieții și-au dat seama că au valoare și se pot califica mai departe”, ne-a declarat profesorul Eusebiu Țurcanu.
Cei nouă tineri voleibaliști băcăuani care au obținut performanța de la Baia Mare sunt: Rareș Popa, Dan Bitire, Remus Bucă, Dragoş Bontea, Andrei Sărăcuţu, Cosmin Matei, Daniel Budăeș, Mihai Șnel și Alexandru Popa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.