O nouă remiză albă: Oțelul II Galați – S.C. Bacău 0-0


S.C. Bacău a mai piedut un tempo în lupta pentru promovare, remizând pe terenul echipei care o încurcase și pe FCM Bacău. Chiar dacă băcăuanii s-au aflat la timona jocului, aceștia n-au izbutit să concretizeze niciuna din numeroasele ocazii pe care și le-au creat. Mai mult, elevii lui Ciprian Panait au trimis de trei ori balonul în barele porții adverse, cea mai mare ratare aparținându-i lui Drăgan, care a șutat de la 3 metri în transversală. De asemenea, oaspeții au reclamat neacordarea a două penalty-uri, câte unul în fiecare repriză.
Referitor la jocul de la Galați, antrenorul Ciprian Panait a spus: ”A fost un meci la discreția noastră, însă, ca de obicei, nu am reușit să înscriem. Am jucat mai bine decât în etapa trecută, dar ce folos dacă n-am izbutit să concretizăm niciuna dintre numeroasele ocazii pe care ni le-am creat.”
S.C. Bacău a evoluat în următoarea alcătuire: Satco – Răduțoiu (Blănaru), Matei, Adăscăliței, Dobârceanu – Petrea, Bamba – Vasiliu (Pricop), Drăgan (Gafița), Miron – Ungureanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.