Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XX-a


FCM Bacău – Luceafărul Mihai Eminescu (vineri, ora 17, stadion ”Municipal”, livescore pe BacaulSportiv.ro)
Dacă e să privim clasamentul, acest joc ar trebui să fie cel mai dezechilibrat al campionatului, dat fiind faptul că liderul primește vizita lanternei roșii. Dar, după cum îl cunoaștem pe antrenorul Gheorghe Poenaru, tehnicianul băcăuan își va pune elevii să sufle și-n iaurt pentru a nu avea o supriză, cu toate că probabilitatea ca FCM-ul să se împiedice în acest meci este aproape de zero. Partida va fi arbitrată la centru de gălățeanul Mirel Arghir, care va fi ajutat de asistenții brăileni Cristian Marchidanu și Lucian Titirișcă.

Oțelul II Galați – S.C. Bacău (vineri, ora 17, livescore pe BacaulSportiv.ro)
Chiar dacă antrenorul Ciprian Panait a declarat lupta pentru promovare încheiată, e cert că SC Bacău va lupta până în ultima clipă pentru promovare. Vineri, băcăuanii au o deplasare dificilă, la satelitul liderei Ligii I. Băcăuanii vor putea să-i utilizeze și pe jucătorii împrumutați în iarnă de la adversarii de vineri, însă au trei jucători accidentați, De Grood, Schwartz și Laurențiu Dumitru. Meciul de la Galați va fi condus la centru de Mihai Ene (București), care va fi ajutat de asistenții Mihail Grigoriu (București) și Claudiu Florea (Pitești).

Aerostar Bacău – Politehnica Galați (vineri, ora 15, stadion ”Aerostar”)
Aviatorii au un examen dificil în compania echipei care i-a perpelit rău de tot pe cei de la FCM Bacău în urmă cu două săptămâni. Partida va fi arbitrată la centru de Cristian Ghena (Alexandria), împreună cu asistenții Ștefan Patrichi (Vaslui) și Ionel Grama (Buzău).

Celelalte meciuri ale etapei: Petrotub Roman – Rapid CFR Suceava, CSM Pașcani – CSM Focșani și Ceahlăul II P. Neamț – CS Panciu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.