CONCURS: Bacăul Sportiv și Știința MD Bacău te invită miercuri la meci !


Bacăul Sportiv, în colaborare cu departamentul de marketing al clubului Știința Municipal Dedeman Bacău, oferă celor mai fideli suporteri 10 invitații la partida de miercuri după-amiază, cu CSU Bucovina Suceava. Pentru a intra în posesia unei astfel de invitații, trebuie să răspundeți la 3 întrebări referitoare la meciuri anterioare dintre cele două echipe, ale căror răspunsuri le găsiți pe site-ul nostru.
1. Cine a arbitrat meciul tur ?
2. Ce jucător al Științei a făcut parte anul trecut din lotul echipei din Suceava ?
3. Ce rezultat s-a înregistrat în amicalul dintre Știința și CSU Bucovina, disputat la Bacău pe 27 ianuarie 2011 ?
Așteptăm răspunsurile dumneavoastră pe adresa de e-mail costin.alexandrescu@yahoo.com, împreună cu numele, prenumele, seria și numărul actului de identitate sau numărul de telefon. Primii 10 cititori care vor răspunde corect (până miercuri dimineața, la ora 7.00) la cele 3 întrebări vor intra în posesia invitațiilor, câștigătorii urmând să fie anunțați pe site imediat după terminarea concursului.
UPDATE: Trei dintre cititorii site-ului au răspuns corect și au câștigat invitațiile: Andreia Maria Bîrnat, Cristian Stoian și Claudia Aanuței. Cei trei sunt rugați să-și ridice invitațiile miercuri, începând cu ora 9.00, de la sediul Centrului de reumplere cartușe imprimantă de pe strada 9 mai nr. 56, vizavi de Liceul cu Program Sportiv, având actul de identitate asupra lor.

7 comentarii la „CONCURS: Bacăul Sportiv și Știința MD Bacău te invită miercuri la meci !”

  1. dar bilete la meciurile de fotbal ale echipei sport club bacau din liga a 3-a nu oferiti? ca intrebari puteti pune: preparatorul fizic de la rapid e mai competent decat antrenorul de la sc bacau? care din ei e mai arogant? a cata echipa este aceasta din bani publici? la anul pe vremea asta mai exista aceasta echipa? la ce se pricepe mai bine conducatorul acesteia, la fotbal sau la constructii? multumim.

    1. Asta ar trebui să știe conducerea clubului din Suceava. Dacă vă referiți la concurs, el este destinat suporterilor din Bacău.

    1. Mircea te asigur ca suporterii din Suceava vor fi bine primiti in Bacau si au locuri rezervate. poate nu chiar in primul rand insa va trebui sa ma crezi pe cuvant,veti fi infinit mai corect tratati decat sunt Bacauani la Suceava !!

  2. Normal era ca la Suceava suporterii bacauani sa fie tratati ca niste suporteri nu ca niste caini, dar nu s-a intamplat asa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.