Galerie Foto: Antrenamentul oficial al naționalei României înaintea partidei cu Luxemburg


Naționala de fotbal a României a avut antrenamentul oficial dinaintea dificilului examen în compania Luxemburgului, de la Piatra Neamț, pe stadionul ”Municipal” din Bacău. Așa cum stă bine unei echipe temute și respectate, înaintea unui meci cu un adversar redutabil, ai cărei componenți sunt artiști în mânuirea tirbușoanelor și a calculelor ajutoarelor sociale, antrenamentul a fost închis publicului. Nici presa n-a avut acces decât 15 minute, pentru a nu devoala cumva neprețuitele secrete tactice ale lui Răzvan Lucescu. Drept răsplată, tricolorii au părăsit arena din Bacău într-un cor de fluierături. Binemeritate.

4 comentarii la „Galerie Foto: Antrenamentul oficial al naționalei României înaintea partidei cu Luxemburg”

  1. Nu inteleg de ce asa mlta ironie?!Daca decizia a fost de a se face antrenament fara spectatori pur si simplu trebuia acceptata decizia.Mult prea rautacios articolul degeaba:).

  2. Sunt antrenamente deschise publicului, asa cum sunt si inchise. Daca nu ma insel, duminica seara a fost deschis publicului. Reprosurile astea in general sunt luate de la o publicatie la alta, ca vai de mine ce oprimata e presa in Romania.
    Cat despre ironii, asta e cel mai usor sa facem, mai greu e sa ne dam seama ca intradevar fotbalul romanesc este in impas si nu numai din cauza unui antrenor… care de altfel a fost din pacate cam neinspirat un ultimele meciuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.