Semifinalele sunt dincolo de fiorduri!


Sferturile de finală ale Challenge Cup și-au rezervat pentru a treia oară consecutiv un sejur în Sala Sporturilor din Bacău, semn că valoarea echipei și atmosfera publicului le-au plăcut în rândurile precedente. Astfel, sâmbătă, pe parchetul sălii băcăuane s-au înfruntat „leii” Științei și „vikingii” de la ØIF Arendal. O înfruntare care ne-ar fi putut duce cu gândul la poveștile nemuritoare ale copilăriei, dar care astăzi a luat forma unui regal handbalistic de nivel european.
Contrar manșelor precedente, handbaliștii lui Eliodor Voica și Gabriel Armanu au ajuns primii la sală, fiind urmați de abitrii israelieni și observatorul grec. De partea cealaltă, deși și-a anunțat venirea la sală în jurul orei 16, echipa norvegiană le-a creat ceva emoții reporterilor conaționali prezenți la meci. Cele mai râvnite locuri din Sala Sporturilor începeau să fie ocupate cu 45 de minute înaintea primului fluier al arbitrului, semn că interesul pentru partidă era maxim. Cu cât se apropia ora de începere, cu atât agitația era mai mare. Majoretele și-au făcut din nou simțită prezența, prezentând publicului o nouă coregrafie. Vikingii norvegieni au început să simtă cu adevărat publicul băcăuan la prezentarea echipelor. Iar evoluția leilor băcăuani a alimentat publicul și mai tare. Astfel pe tot parcursul meciului întreaga sală striga la unison: „Ști-in-ța! Ști-in-ța!” sau „Hai Știința! Hai Știința! Ole, ole, ole!”. Dar sala erupea în adevaratul sens al cuvântului când Ionuț Rotaru finaliza cu gol o incursiune splendidă printre vikingi sau Marius Bondar marca un gol care însemna desprinderea de adversar. Iar crainicul sălii rasplatea prestația leilor strigând din toate puterile la microfonul sălii după un model celebru: „… a marcat Ionuuuuuuuț Rotaruuuuuu!” sau „… apără Shotaaaaaa!”
Finalul bătăliei a consemnat o victorie clară a leilor! Semifinalele competiției sunt însă departe de a fi atinse! Sau, altfel spus, semifinalele sunt dincolo de fiorduri!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.