Eliodor Voica:”Trebuie să admitem că a fost un joc bun al băieților și o victorie meritată”

Eliodor Voica s-a arătat mulțumit de victoria obținută de echipa sa astăzi, debutând cu dreptul pe teren propriu. Chiar dacă jocul Științei a scârțâit în unele momente, antrenorul băcăuan a subliniat importanța victoriei, afirmând că problemele care au apărut în jocul echipei vor fi remediate în timp.

– Cum a fost meciul?

A fost un meci care de la bun început l-am prevăzut nu greu ci foarte greu. Cu toții știm că echipa din Satu Mare este pe o pantă ascendentă la momentul actual, și nu cred că m-am înșelat când am afirmat că vom avea un joc greu. Jocul nostru nu a fost unul stralucit, am avut multe sincope, în unele momente dând dovadă de o lipsă de coeziune, iar pentru a fixa aceste lucruri e nevoie de timp. Una peste alta, trebuie să admitem că a fost un joc bun al baieților și o victorie meritată.

– Ai avut o senzație de deja vu, al unui meci cu Dinamo la care ai fost martor (n.r. Știința-Dinamo Brașov 25-28)? Legat de arbitrajul brigazii din Bucuresti ai ceva de declarat?

Nu-mi place să îmi îndrept „tunurile” spre arbitri deoarece consider că e mult mai important jocul nostru. Tocmai de aceea consider că arbitrajul trebuie să fie o latură secundară a jocului. Au făcut și ei greșeli, trebuie să-i înțelegem. Mi-e greu să cred că au făcut-o intenționat, având în vedere faptul că sunt tineri și sunt la început de drum.

– Urmează meciul de sâmbătă cu OIF Arendal…

Da, urmează meciul de sâmbătă cu echipa din Norvegia care se anunță unul destul de dificil, mai ales din prisma faptului că nu beneficiem de prea multe informații în ceea ce-i privește. Va fi o misiune mult mai dificilă chiar dacă evoluăm pe teren propriu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.