Schimbat după patru victorii consecutive


Factorii de decizie ai Științei Municipal Dedeman Bacău au hotărât schimbarea lui Gabriel Armanu într-un moment cel puțin ciudat. În ultimele patru jocuri, echipa băcăuană a obținut tot atâtea victorii și s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în sferturile Cupei Challenge. Când lucrurile păreau să intre pe un făgaș normal, cineva a decis că Armanu trebuie schimbat din nou, după ce aceleași persoane au dat un chix de proporții cu Otto Heel. Să ne înțelegem foarte clar: nu mutarea în sine e deranjantă, ci momentul și maniera în care s-a făcut.

Fiindcă, să fim realiști, dacă Eliodor Voica era adus în precedenta pauză competițională (decembrie-februarie), nimeni n-ar fi avut nimic de comentat. Poate nici măcar Gabi Armanu. Apoi, să te înțelegi la telefon cu un alt antrenor fără să-i spui nimic celui aflat în funcție, nici măcar după ce acest lucru a devenit public, nu e deloc în regulă, domnilor. Și aici e vorba de reguli minimale de civilizație și bun simț.

La fel de clar e și un alt lucru: Eliodor Voica nu are nicio vină pentru cele întâmplate și pentru felul în care s-au derulat evenimentele. El a dat dovadă de caracter, anunțându-și fostul coleg despre propunerea primită din partea Bacăului. De aceea, a-l primi pe ”Colin” cu ostilitate ar fi o mare greșeală.

Pe un site de socializare a apărut un comentariu malițios la adresa presei băcăuane din partea unui respectabil om de handbal pe care nu-l voi numi. Nu acum. Citez: ”Presa locală, care-i în general pro Armanu, și ”noii prieteni” îl vor sufoca! Nu a rezistat Bursuc, nu a rezistat Otto, va rezista Colin?!” Presa, stimate domn, va fi întotdeauna de partea celor care sunt corecți față de ea și au telefonul întotdeauna deschis, iar din acest punct de vedere, Gabriel Armanu e un model. În niciun caz, pe Stelian Bursuc și pe Otto Heel nu i-a schimbat presa. Așa cum sunt absolut sigur că Eliodor Voica nu va fi sufocat de mass-media din Bacău, mai ales că și din postura de antrenor al lui Dinamo a răspuns la telefoane și a stat de vorbă fără mofturi și pretenții de primadonă. Potențialele pericole (de care e absurd să vorbim la început de mandat) trebuie căutate în altă parte. Vezi cazurile Bursuc și Heel.

8 comentarii la „Schimbat după patru victorii consecutive”

  1. sa intelegem ca s-a mutat BEEEECALI la stiinta. cand peste tot se vorbeste despre continuitate si plus valoare la stiinta se pare ca se vrea cu totul altceva.sau se incearca un experiment gen anja andersen dar la masculin.eu unul nu-mi aduc aminte ca domnul eliodor voica sa fie vreun super antrenor sau sa aiba niste rezultate extraordinare.din pacate e doar o simpla parere…..pentru prietenii care stiu de ce: in curand vom revedea numarul 27 in teren.

  2. Mama frate ce in bacaul ala . Lipsa de profesionism la conducerea clubului .Mafiotii din conducere , neintelegeri .E de risul lumii .Bine ca traiesc intr-o tara civilizata fara coruptie .Lucruri de genul acesta imi aduce aminte de copilaria care am avut-o acolo .Sper ca Armanu sa isi gaseasca alta echipa unde sa arate ce poate .Gabi dute afara si antreneaza ca in tara e nebuneala .

  3. ha ha ha ce circ,mafiotii fac ce vreau iar marionetele cand nu mai pupa in fund trebuie inlaturate.In plus drama bacauana si prostia sunt la loc de cinste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.