Și totuși, începe returul Ligii a III-a


În pofida vremii potrivnice, Federația Română de Fotbal a decis că returul Ligii a III-a poate începe, astfel încât, vineri, de la ora 15.00, vor avea loc partidele etapei a XVI-a. În ceea ce privește seria I, e clar că partea a doua a campionatului va sta sub semnul duelului pentru primul loc dintre cele două rivale băcăuane, FCM și Sport Club, ambele având parte de jocuri relativ ușoare în prima etapă din retur.
Lidera clasamentului va evolua pe ”Municipal” împotriva lui FCM Onești, formație ce se confruntă cu o serie de indisponibilități, inclusiv cei cinci jucători împrumutați tocmai de la adversara de vineri. FCM Bacău abordează partida cu întreg lotul valid, singura noutate a iernii pentru formația pregătită de Gheorghe Poenaru fiind atacantul Adrian Hurdubei. În tur, FCM Bacău s-a impus la Onești cu 6-1. Partida dintre FCM Bacău și FCM Onești va fi arbitrată la centru de suceveanul Ionuț Ignat, care va fi ajutat de asistenții Florin Danciu (Focșani) și Lucian Grigoraș (Fălticeni).

S.C. Bacău începe returul cu o deplasare la ocupanta locului 12, CSM Focșani. Gruparea manageriată de Ciprian Panait a făcut mai multe mutări în această iarnă, aducând, sub formă de împrumut, 5 jucători noi: Cristinel Dimitrie Gafiţa (Astra Ploiești), Ionuţ Miron, Andrei Schwartz, Cosmin Blănaru şi Iulian Ginghină (toți patru de la Oțelul II Galați). Nici Sport Club nu are probleme de efectiv, astfel încât Ciprian Panait are la dispoziție tot lotul pentru partida de la Focșani. În tur, S.C. Bacău a câștigat pe teren propriu cu 2-0. Meciul CSM Focșani – S.C. Bacău va fi arbitrat de o brigadă bucureșteană, condusă la centru de Marcel Bîrsan, care va fi ajutat de asistenții Alexandru Radu și Nicolae Harbuzariu.

Evoluția scorului din ambele jocuri va fi prezentată live de BacaulSportiv.ro.
Aerostar Bacău va sta în această etapă, celelalte meciuri ale rundei fiind: Petrotub Roman – Luceafărul Mihai Eminescu, Rapid CFR Suceava – Politehnica Galați, CSM Pașcani – CS Panciu și Oțelul II Galați – Cetatea Tg. Neamț.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.