Tot mai departe de locul 2: Rapid CFR București – Știința Bacău 32-30 (18-17)


Handbalistele de la Știința Bacău au pierdut din nou, de data aceasta în deplasarea de la Rapid CFR București, oferind posibilitatea celor de la CSM Slobozia de a se desprinde la 3 puncte de gruparea băcăuană. Partida a fost una deosebit de echilibrată, ambele formații succedându-se la conducere pe tabela de marcaj timp de 45 de minute, după care feroviarele s-au desprins la 3 goluri în minutul 54, 30-27. Băcăuanele, cu Laura Chiper din nou în mare formă, au revenit spectaculos, au egalat la 30, după care, conform spuselor antrenorului Ion Arsene, arbitrii Dordea și Zăuleț au dictat o eliminare gratuită împotriva oaspetelor, iar apoi le-au refuzat acestora un 7 metri clar, la o pătrundere a Marilenei Burghel. Din păcate, Știința pierde al patrulea joc din ultimele șase disputate, iar locul al doilea, care asigură calificarea la turneul de promovare în Liga Națională, pare din ce în ce mai greu de atins. E timpul ca factorii responsabili să treacă de la vorbe la fapte, echipa să fie întărită, altfel Bacăul va continua la nesfârșit să se zbată în mediocritatea celui de-al doilea eșalon al handbalului feminin.
„Echipa a jucat bine dar la ce ne-a folosit ? Lumea prezentă la sala Rapid a apreciat jocul nostru, dar degeaba, dacă punctele au revenit echipei gazdă”, a spus antrenorul Ion Arsene.

ȘTIINȚA: Angheluță, Bogdan – Chiper 14, Vântu 5, Niga 4, Matei 2, Burghel 2, Amoagdei 2, Ilișescu 1, Vâlcu. Antrenori: Ion Arsene și Costel Oprea.

7 comentarii la „Tot mai departe de locul 2: Rapid CFR București – Știința Bacău 32-30 (18-17)”

 1. 1. Pentru corecta informare, dumnbeata domnule redactor trebuia sa ai trei surse; Arsene se plinge de arbitrii. Acestia trebuiau sa introduca ei mingea in plasa rapidista? De ce nu spune Arsene nimic de ratarile bacauane, care daca erau fructificate studentele cistigau.
  2. Ce mai vrea Arsene sa aiba echipa competitiva?

  1. Stimată doamnă, decelez o stare de nervozitate inexplicabilă în atitudinea dumneavoastră. Cât despre lecțiile de jurnalism, orientați-le în alte direcții. Dacă știți mai multe despre ce a fost în sala Rapid, spuneți, dar fără atitudinea asta superioară care nu se bazează pe nimic.

 2. iarasi arbitrii!!! Sa nu disperam. Cu o mobilizare maxima si cu un efort deosebit fetele pot obtine o victorie „importanta” in etapa urmatoare.Si asa va fi multumit si dl Arsene

 3. 1. Nu ati fost prezent in sala Rapid.
  2. Au ratat nepermis de mult aceste fete.
  3. Cit priveste lectiile, nu vi le dau, dar aveti nevoie; scrisul va tradeaza.
  4. Ceea ce spune domnul Arsene, luati de buna.

  1. Conform logicii dumneavoastră, nu ar mai trebui să prezentăm niciun eveniment la care nu participăm, ceea ce nu se va întâmpla. Cât despre spusele domnului Arsene, l-am citat, nu am spus că iau de bun ce spune, dar e logic să ceri părerea omului direct implicat, sau poate că vreți să citiți doar păreri concordante cu a dumneavoastră, ceea ce iarăși nu se va întâmpla.

 4. De ce nu sunt trei pareri, din trei parti diferite? Va trebuie logica prezentarii adevarului. Succese, ca este libertatea presei. Noi cititorii avem nevoie de ADEVAR, asta este logica mea.

  1. Regret sincer că sunteți prizoniera regulii celor 3. Indiferent de câte păreri am avut, n-am intenționat niciodată să deformăm realitatea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.