De neoprit: Știința MD Bacău – LPS Suceava 41-24 (18-11)


Duminică dimineața tinerii handbaliști antrenați de Nicolai Gomeniuc au mai bifat o victorie în campionatul rezervat juniorilor I, a noua din tot atâtea posibile. Deși în prima repriză sucevenii s-au ținut oarecum aproape de gazde, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. Dacă până în minutul 28 handbaliștii Științei au avut mereu un avans de 3-4 goluri, în decurs de numai două minute gazdele au marcat de patru ori consecutiv, fără a primi vreun gol, intrând la pauză cu un avantaj liniștitor de șapte goluri (18-11). A doua repriză nu a constituit decât o simplă formalitate pentru echipa gazdă, aceasta mărindu-și consistent avantajul înregistrat la pauză. Un moment hazliu a avut loc in minutul 45 al partidei, atunci când portarul gazdelor, Șanin, a vrut să dea o mână de ajutor colegilor din atac. Acesta a avansat până aproape de jumătatea terenului cu intenția de a-l scăpa pe centrul Vartic de marcajul om la om, enervându-l la culme pe antrenorul Nicolai Gomeniuc. Faza a fost finalizată cu gol iar portarul s-a îndreptat euforic către poarta proprie. Finalul partidei a găsit-o pe Știința la șaptesprezece goluri avans fața de adversara sa (41-24).
Etapa următoare, a unsprezecea, consemnează duelul primelor două clasate ale seriei I, LPS Vaslui și Știința Municipal Dedeman Bacău.

Știința: Șanin 12 interv., Garasciuc 3- Zacaciurin 11, Carali 9, Beleaev 9, Vartic 5, Jidobin 4, Macovchin 2, Anghelov 1, Cebotari, Burbulea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.