Ionuț Ramba: „Adrian Petrea e un model pentru mine, am multe de învățat de la el”


Cea mai plăcută surpriză a meciului dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și RK Rudar Pljevlja a fost constituită de evoluția tânărului Ionuț Ramba. Revenit pe teren după o dublă operație suferită în vara anului trecut, handbalistul Științei a fost titularizat la debutul său în cupele europene, izbutind o evoluție entuziasmantă. Iată ce ne-a declarat el la puține minute după finalul partidei cu RK Rudar.
Rep.: Șapte goluri la debutul în cupele europene. Cum a fost, Ionuț ?
Ionuț Ramba: Sunt foarte bucuros că am debutat cu atâtea goluri, că am prins echipa și că mi-am revenit foarte bine după accidentare. Eu sper ca de-acum înainte s-o ținem tot așa și să avem numai victorii.

Rep.: Visezi să prinzi postul de titular după evoluția de azi ?
I.R.: Nu pot să spun acest lucru, fiindcă la echipă a venit Adrian Petrea, un jucător pentru care eu am un mare respect și care este un model pentru mine. Eu sper ca, ușor-ușor, să-l ajung din spate dar e cert că am foarte multe de învățat de la el.

Rep.: Cum ați reușit să rămâneți atât de motivați pe toată durata jocului ?
I.R.: Așa ar trebui să fim la fiecare meci, iar acest lucru s-a datorat și publicului, care a fost al optulea jucător și e mereu alături de noi.

Rep.: Ai vreo preferință pentru turul următor ?
I.R.: Eu îmi doresc să ajungem cât mai departe și sper să reușim asta, nu contează adversarul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.