Victorie la final de pregătiri: FCM Bacău-Aerostar Bacău 3-1(1-1)



FCM Bacău a încheiat seria testelor de verificare premergătoare returului Ligii a III-a în compania colegei de serie, Aerostar Bacău. Meciul disputat pe terenul Știința, a constituit mai mult un antrenament fizic pentru cele două echipe. Antrenorul băcăuan, Gheorghe Poenaru, a trimis în teren o echipă formată mai mult din rezerve, printre titulari făcându-și astfel apariția Petrache, Vl.Pavel sau Hurdubei. Chiar și în aceste condiții inițiativa a aparținut galben-albaștrilor, aceștia deschizând repede scorul prin Curiliuc, care a trimis mingea cu capul în plasa porții adverse. Scorul pauzei avea să fie însă 1-1. În urma unei centrări venite de pe partea dreaptă a atacului celor de la Aerostar, Burcă înscrie de la câțiva metri de linia porții apărate de Petrache.
În a doua repriză, antrenorul Gheorghe Poenaru i-a introdus în teren pe titularii de drept ai echipei, aceștia rezolvând în doar trei minute soarta partidei. Cel care a readus-o pe FCM Bacău în avantaj a fost Marius Doboș, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la șaisprezece metri de buturile celor de la Aerostar. Trei minute mai târziu, Vraciu a stabilit scorul final, fructificând o pasă printre fundașii celor de la Aerostar, finalizând cu o scăriță superbă.
Testul de astăzi nu a fost unul concludent decât din punct de vedere fizic şi asta din cauza terenului greu. Sincer să vă spun, eu nu mi-aş dori să joc meciuri oficiale pe asemenea terenuri, astăzi a fost o bună pregătire fizică şi cam atât. În rest, scorul reflectă realitatea din teren, fiindcă există o diferenţă de valoare între noi şi Aerostar, dar ţin să precizez că mi-a plăcut foarte mult echipa adversă, despre care cred că are un viitor frumos.” Referitor la pregătirea de iarnă a FCM-ului, Gheorghe Poenaru a spus: „Consider că a fost o perioadă bună, dar totul se va reflecta în rezultatele pe care le vom obţine însă, după seriozitatea cu care s-au pregătit jucătorii şi cu care au abordat şi jocurile de verificare, eu sper într-un retur de campionat la fel de bun ca şi turul.

Marcatori:Curiliuc(’10), Doboș(’62), Vraciu(’65)/ Burcă(’20).
FCM Bacău: Petrache(Roca, Stamatin)- Lipovanu, Mihălăchioaie, Bursuc, Eudean, Menghia(Luncanu), Taban(Vl.Scânteie), Întuneric(Apostu), Vl.Pavel(Șt.Apostol), Hurdubei(Vraciu), Curiliuc(Boghian).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.