Spectacol pentru sferturi: Ştiinţa MD Bacău – RK Rudar Pljevlja (sâmbătă, ora 17)


Ca şi în 16-imile de finală ale Cupei Challenge, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău se prezintă în faţa propriilor suporteri pentru retur cu un avantaj consistent luat în prima manşă. Sâmbăta trecută la Pljevlja a fost 31-22 pentru băcăuani, fapt care le asigură confortul unui joc lipsit de emoţii, fiindcă e greu de crezut că muntenegrenii ar putea întoarce acest rezultat, mai ales că antrenorul Milenko Grujicic invoca lipsa de omogenitate a echipei sale, în urma plecărilor din această iarnă. Antrenorul Gabriel Armanu atrăgea atenţia imediat după jocul tur asupra faptului că echipa trebuie să rămână concentrată pentru a nu comite vreo „nefăcută”, gândindu-se probabil şi la returul cu Initia Hasselt, atunci când echipa băcăuană s-a impus în ultimul minut de joc.
Una peste alta, sunt întrunite toate premisele pentru un spectacol total sâmbătă seara, în Sala sporturilor din Bacău, care probabil că se va umple ca de fiecare dată la meciurile „europene”. Partida Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău – RK Rudar Pljevlja va fi arbitrată de cuplul din Belarus alcătuit din Dzmitry Nabokau şi Sergei Kulik, supervizor din partea EHF fiind israelianul Itzhak Hart.

Un comentariu la „Spectacol pentru sferturi: Ştiinţa MD Bacău – RK Rudar Pljevlja (sâmbătă, ora 17)”

  1. cu tot respectul pt echipa dar nu cred ca se mai merita sa venim la meciuri ….cu conducerea top sport care isi umplu buzunarele cu zeci de miliarde iar pentru noi cei care facem atmosfera meci de meci nu se gasesc solutii sa avem si noi un arsenal cu tobe ,goarne ,steaguri ,tricouri…atunci … s-a umplut paharul domnule primar cu acolitii tai ….gata cu pactul …revemi la sentimente bune fata de dumneata :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.