Adrian Petrea a semnat cu Ştiinţa !


Joi dimineaţă, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a reuşit să-l înregimenteze pe interul stânga Adrian Petrea, după îndelungate negocieri şi după ce, cu o seară înainte, jucătorul era decis să semneze cu HC Odorhei. Iată ce a declarat Adrian Petrea pentru BacaulSportiv.ro: „Sunt foarte bucuros că, în sfârşit, am reuşit să ajung acasă, după atâtea runde de negocieri. Sincer să fiu, a fost o decizie luată şi cu inima, fiindcă miercuri seara eram decis să semnez cu Odorheiul, cu care mă înţelesesem şi rămăsese doar semnarea contractului. Vreau să-i mulţumesc primarului Bacăului fiindcă văd că vrea să facă performanţă cu Ştiinţa, dar şi antrenorului, care m-a dorit la echipă. Tot ce-mi doresc acum e să-mi ajut echipa pentru a-şi atinge obiectivele pe care le are în acest sezon.”
Adrian Petrea îşi va face debutul la Ştiinţa miercuri, 2 martie, în meciul de campionat cu Minaur, el având drept de joc şi în Cupa Challenge, unde va juca începând cu faza sferturilor de finală. Înţelegerea dintre Ştiinţa şi Petrea are o durată de un sezon şi jumătate.

8 comentarii la „Adrian Petrea a semnat cu Ştiinţa !”

  1. iti tinem pumnii adi! aveam nevoie de tine la echipa ,esti o adevarata valoare in handbalul romanesc! bravo stava!

  2. ft bun transferul.acum ca a venit adi petrea,sa vina inapoi si sandu iacob,si vom avea super echipa.forta stiinta.

  3. Excelenta veste. Poate venirea lui Petrea il stimuleaza si pe Laurentiu Dinescu sa aiba evolutii mai bune, pentru ca acesta are potential.
    Pe de alta parte, e pacat ca o echipa cum este cea din Resita, cu niste suporteri deosebiti trece printr-o situatie atat de grea. Si vesti deloc imbucuratoare vin si de la Suceava.
    Ma intreb ce se va intampla si cu handbalul din Bacau dupa alegerile de la anul…

  4. Adi Petrea maxim respect.RESITA te iubeste si aseara asa de mult ti-am simtit lipsa.Cu tine in teren ii bateam pe ungurii dela Odorhei.Daca ne revenim financiar te asteptam din nou la noi sa ne faci din nou fericiti.TE VOM IUBI MEREU.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.