Ştefan Apostol vrea în finala campionatului U 16


Au mai rămas mai puţin de două săptămâni până la debutul fazei a doua a primei ediţii a Campionatului naţional rezervat selecţionatelor judeţene U-16. Bacăul abordează această fază din postura de câştigătoare a seriei I în prima parte a competiţiei, urmând să facă parte dintr-o serie alături de selecţionatele judeţelor Neamţ, Brăila şi Galaţi.
Antrenorul Ştefan Apostol ne-a vorbit despre stadiul pregătirilor echipei băcăuane: „Având în vedere că am început antrenamentele de pe data de 20 ianuarie şi am avut posibilitatea să facem şi un cantonament, mă declar mulţumit de pregătiri. De-acum, să sperăm că vom începe campionatul cu dreptul. Vreau să spun că sunt jucători care pentru mine au reprezentat surprize plăcute, nu dau nume fiindcă am vorbit cu ei individual, însă cert e că găsesc o creştere la fiecare dintre ei şi o mare parte dintre ei au perspective frumoase.”
Referitor la obiectivul echipei, Fane Apostol nu putea decât să-şi propună mult fiindcă, nu-i aşa?, cine-şi propune puţin, obţine puţin. Ştefan Apostol: „Eu sper să creştem de la meci la meci şi să ajungem acolo unde ne-am propus. Aşa cum am mai spus-o şi o repet, targetul meu e să jucăm finala campionatului.”
Primul meci din faza a doua a grupelor pentru selecţionata Bacăului va avea loc duminică 6 martie, pe teren propriu, cu selecţionata judeţului Brăila.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.