„Telenovela” Raluca Ivan continuă


După încheierea partidei de duminică, dintre Ştiinţa Bacău şi CSM Ploieşti, Raluca Ivan a intrat în Sala sporturilor însoţită de fostul arbitru internaţional Toma Pleşa, al cărui nume este vehiculat ca viitor manager al handbalului feminin băcăuan. Se pare că fostul pivot al Ştiinţei, în prezent liberă de contract, şi-ar dori să se întoarcă la Bacău, având câteva discuţii preliminare cu antrenorul Ion Arsene şi cu primarul municipiului.
În cele din urmă, însă, cuvântul hotărâtor îi va aparţine şefului clubului Ştiinţa, Florin Grapă, cel care s-a declarat împotriva acestui transfer la începutul acestui an. Dacă domnul Arsene îmi dă scris că aducerea Ralucăi Ivan garantează promovarea echipei, atunci voi fi de acord, altfel nu se pune problema”, a declarat Florin Grapă cu o lună în urmă. Rămâne de văzut dacă directorul Ştiinţei Bacău va putea fi lămurit să accepte aducerea Ralucăi Ivan, o decizie urmând a fi luată la începutul săptămânii viitoare.

Un comentariu la „„Telenovela” Raluca Ivan continuă”

  1. pentru a avea sanse sa depaseasca acest nivel, nu tocmai stralucit, Stiinta are nevoie de cateva jucatoare. de ce sa se investeasca bani doar in echipa masculina iar fetele sa ramana „de caruta”? Stiinta Bacau -echipa de fete – e cea care are un palmares de neegalat in orasul nostru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.