Gabriel Armanu: „Contraatacul şi faza a doua au făcut diferenţa în repriza secundă”


La finalul întâlnirii dintre RK Rudar Pljevlja şi Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, antrenorul Gabriel Armanu era mulţumit de rezultatul obţinut, considerând totuşi că echipa băcăuană trebuie să rămână concentrată şi pentru meciul retur.
Gabriel Armanu: „A fost un meci de luptă, un meci greu, chiar dacă am câştigat la o diferenţă de nouă goluri. La pauză am avut doar un gol avans, pe fondul unor pase greşite şi a unor ratări, dar şi din cauza faptului că gazdele au jucat foarte agresiv. Tot timpul am pus problema de a nu ne fi frică de contactele cu jucătorii muntenegreni, al căror stil de joc este de o asemenea manieră. În repriza secundă, am reuşit o apărare mai avansată, mai ermetică, iar armele noastre principale, contraatacul şi faza a doua, au făcut diferenţa.”
Întrebat dacă, în urma acestui rezultat, se mai pune problema calificării, antrenorul principal al Ştiinţei a spus: „Mai avem de jucat un meci retur şi n-am vrea să păţim tocmai noi ruşinea ruşinilor. Eu sper ca, în cel de-al doilea meci, beneficiind şi de sprijinul suporterilor băcăuani care au venit mereu în număr mare la meciurile noastre, să obţinem calificarea după o victorie frumoasă.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.