Adrian Brezan: „După clasament, Odorheiul ar fi favorită, dar noi avem de partea noastră publicul băcăuan”


Antrenorul secund al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău este optimist înaintea disputei cu lidera Ligii Naţionale de handbal masculin şi speră că publicul băcăuan va fi din nou alături de echipă. Iată ce ne-a declarat Adrian Brezan cu mai puţin de 24 de ore înaintea jocului cu HC Odorhei.
Rep.: Care e atmosfera la Ştiinţa înainte de meciul cu HC Odorhei ?

Adrian Brezan: Atmosfera e una destul de bună, dar ţinând cont de meciul pierdut în deplasare la Cluj, unde am vrut neapărat să câştigăm, băieţii sunt uşor apăsaţi de rezultatul respectiv. Noi am încercat să detensionăm această atmosferă şi să pregătim foarte bine acest joc.

Rep.: Se poate spune că Odorheiul e favorită, dat fiind faptul că se vor întâlni locul 1 cu locul 7 ?

A.B.: După cum arată clasamentul, cu siguranţă că da. Oricine se uită pe clasament va zice că Odorheiul e favorită. Dar, ţinând cont de faptul că noi jucăm acasă, unde publicul, care sperăm să fie numeros ca de fiecare dată, ne va susţine, cred că din acest punct de vedere avem un atu în plus.

Rep.: Ce credeţi că va face diferenţa între două echipe care se cunosc foarte bine ?

A.B.: Cred că forma de moment. La momentul jocului, echipa care va fi mai lucidă şi care se va mobiliza mai bine va avea câştig de cauză, cred că aceste două lucruri vor face diferenţa.

Rep.: Aveţi un mesaj pentru suporterii Ştiinţei ?

A.B.: Îi aşteptăm în număr cât mai mare la sală şi, indiferent ce se întâmplă în teren, sper că vor fi alături de noi tot timpul şi ne vor încuraja, pentru că avem nevoie. Dacă ei vor fi alături de noi, eu zic că nu-i vom dezamăgi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.