Final de cantonament pentru S.C. Bacău


Vicelidera seriei I din Liga a III-a la fotbal, S.C. Bacău, şi-a încheiat stagiul de pregătire centralizată care a avut loc la Dărmăneşti, începând cu 24 ianuarie. Fotbaliştii pregătiţi de Ciprian Panait au revenit în Bacău joi după-amiază, vineri dimineaţă urmând să aibă antrenament, week-endul fiind liber.
S.C. Bacău va începe meciurile de verificare la jumătatea săptămânii viitoare, pe teren propriu, cu colega de serie CS Panciu, după care, pe parcursul acestei luni, vor urma teste cu Aerostar Bacău, Oţelul II Galaţi, FC Botoşani, Dunărea Galaţi şi probabil Ceahlăul Piatra Neamţ.
Singurele probleme medicale din lotul grupării băcăuane le-a avut mijlocaşul Bamba, care s-a operat la Timişoara de un chist apărut la ceafă, dar jucătorul de culoare al S.C.-ului se va prezenta de luni la antrenamente.
Altfel, conform unor surse apropiate clubului, se pare că în perioada imediat următoare, un membru al staff-ului va fi pus pe liber, deoarece activităţile persoanei respective se încadrează perfect în sintagma „încurcă-lume”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.