CSM-Tomis Bacău ar putea fi noua echipă din Liga Naţională feminină de handbal


Bacăul ar putea reveni pe prima scenă a handbalului feminin mai repede decât se credea. Profitând de impasul financiar traversat de echipa Tomis Constanţa, municipalitatea băcăuană a decis să aducă această echipă în oraşul de pe Bistriţa. Surse autorizate ne-au spus că, în proporţie de 80%, duminică, Sala sporturilor din Bacău va găzdui partida dintre CSM-Tomis Bacău şi Rulmentul Braşov, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. În privinţa lotului de jucătoare, acesta va fi păstrat, existând posibilitatea completării cu 1-2 jucătoare din prima ligă, dat fiind faptul că perioada de transferări se încheie pe 28 ianuarie. Nu a fost încă luată încă o decizie referitoare la persoana care va antrena echipa.
Gheorghe Slabu, preşedintele clubului Tomis Constanţa, a declarat pentru handbalvolei.ro: ,,Astăzi am depus actele la Federaţia Română de Handbal pentru a ne asocia cu noul club al muncipalităţii băcăuane CSM. Noul club se va numi CSM Tomis Bacău şi dacă actele vor fi aprobate de Consiliul de Administraţie al Federaţiei vom putea disputa meciul cu Rulmentul din prima etapă a returului chiar la Bacău.”
La finalul turului, Tomis Constanţa ocupă locul 4 în Liga Naţională de handbal feminin, cu 16 puncte, la 5 puncte de ocupanta locului 2, U Jolidon Cluj. Mai mult, Tomis este calificată în optimile Cupei Cupelor, unde va juca, pe 4 şi 5 februarie, cu echipa rusă GK Rostov Don, ambele jocuri în deplasare.
Foto: cstomisconstanta.blogspot.com.

5 comentarii la „CSM-Tomis Bacău ar putea fi noua echipă din Liga Naţională feminină de handbal”

 1. Iar bani de la noi.Nu era suficient o echipa acum sunt 2.Daca un oras ca Constanta de 350 000 de locuitori nu are bani de unde are un oras de 180 000?Oare trebuie sa ne puneam streangul ca sa sustinem atata sport in acest oras?Sunt oameni in varsta care nu au cu ce trai.Rusine.

 2. Bai, s-a mutat Bacaul la malul Marii Negre. Vorba unui moldovean mai de demult: struto-camila! Pana una-alta, propun Primariei sa ia toate echipele in impas financiar din toata tara. Daca tot are bani! Avea unu’ o fixatie cu fotbalul, acum e altul cu hanbalul.

 3. TOMIS BACAU = FC STIINTA (de la fotbal) ?
  dupa campania electorala dispare!
  Nu am avut echipa in LN? de ce nu s-a implicat dl Primar?
  In bacau a fost si va fi numai STIINTA BACAU
  Ride toata tara de noi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.