Punct final în cea de-a treia ediţie a Memorialului „Marcel Păunică”


Marţi, în jurul prânzului, a luat sfârşit cea de-a treia ediţie a Memorialului “Marcel Păunică”, turneu handbalistic organizat în memoria regretatului şlefuitor de talente băcăuan şi rezervat celor mai tineri handbalişti.
Competiţia, la care au participat 86 de copii provenind de la CSS Bacău, Top Handbal Bacău, AS Tescani, AS Oneşti şi LPS Piatra Neamţ, a fost o reuşită, fapt confirmat şi de spectatorii prezenţi la sală în cele două zile, dar şi de organizatori.
Întrebat, după festivitatea de premiere, care sunt impresiile sale cu privire la desfăşurarea turneului, Gabriel Armanu ne-a declarat următoarele: „În primul rând, ne bucurăm că am reuşit să adunăm un număr impresionant de copii, ştiind că profesorului Marcel Păunică i-au plăcut copiii, i-a plăcut să creeze valori şi sportivi de performanţă. Consider că acest turneu a fost o reuşită, atât timp cât copiii s-au jucat, la final primind diplome de participare, tricouri şi dulciuri. Toată lumea a fost mulţumită, în special noi, cei de la Top Handbal Bacău, Asociatia Judeţeană de Handbal şi CSS Bacău, întrucât am putut pune umărul la organizarea acestui turneu dedicat memoriei profesorului Marcel Păunică.”
Iată şi rezultatele celei de-a doua zile:
Top Handbal Bacău – AS Tescani 12-12
AS Oneşti – AS Tescani 15-24
CSS Bacău – LPS Piatra Neamţ 21-24

Un comentariu la „Punct final în cea de-a treia ediţie a Memorialului „Marcel Păunică””

  1. LA CATI BANI ATI PAPAT CU ECHIPA DE HANDBAL CE MAI CONTEAZA PUTIN PRAF ARUNCAT IN OCHII AUTORITATILOR SI A PARINTILOR

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.