Handbal masculin, Challenge Cup: RK Rudar Pljevlja – cea mai tânără echipă din campionatul Muntenegrului


Revenim cu câteva informaţii referitoare la viitoarea adversară a Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău în optimile Cupei Challenge la handbal masculin, obţinute prin amabilitatea colegului muntenegrean Milos Pavicevic, jurnalist sportiv la cotidianul de specialitate ARENA. Astfel, RK Rudar Pljevlja este cea mai tânără echipă din prima ligă de handbal muntenegreană, fiind formată în cea mai mare parte din jucători localnici. Aceasta, în condiţiile în care oraşul Pljevlja numără circa 21.000 de suflete! Colegul Milos Pavicevic i-a nominalizat pe Mirko Majic şi pe Dalibor Vukicevic ca fiind cei mai periculoşi jucători ai muntenegrenilor, acestora alăturându-li-se portarul Mirko Andjelic şi masivul pivot Bosko Bjelobrkovic, ambii având disputate jocuri în cupele europene cu Buducnost Podgorica.
În ultimele două etape de campionat, RK Rudar a obţinut rezultate contradictorii, învingând fără drept de apel ocupanta locului 2, Budvanska Rivijera (33-25) şi pierzând apoi clar (22-28) la ocupanta locului 5, RK Sutjeska.
Nu au fost stabilite încă datele de disputare ale dublei manşe dintre Ştiinţa şi Rudar, clubul băcăuan propunând disputarea ambelor jocuri la Bacău, solicitare la care încă nu a fost primit un răspuns.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.