Derby ratat: CSM Ploieşti – Ştiinţa Bacău 33-23 (9-10)


Handbalistele de la Ştiinţa Bacău au pierdut categoric derby-ul cu prima clasată din seria A a eşalonului secund, după o primă repriză pe care o încheiaseră în avantaj. „Am avut o primă repriză foarte bună, pe care o puteam încheia cu un avantaj de 4-5 goluri, lucru care nu s-a întâmplat din cauza unor condiţii speciale, pe care n-aş vrea să le detaliez”, a declarat antrenorul Ion Arsene.
Cât priveşte dezastrul din repriza secundă, tehnicianul Ştiinţei a spus: „Am început prost, n-am ştiut să gestionăm avantajul pe care l-am avut la pauză şi, pe fondul unor greşeli şi al condiţiilor speciale de care aminteam, am pierdut la această diferenţă.” Pentru Ştiinţa au marcat: Chiper (8), Matei (6), Burghel (4), Amoagdei (2), Ilişescu (1), Câlici (1) şi Chelaru (1).
În urma acestui succes, CSM Ploieşti se desprinde la 4 puncte de Ştiinţa Bacău în clasamentul seriei A. Următoarea etapă, a XIII-a, programează sâmbătă, de la ora 13, în Sala sporturilor din Bacău, partida dintre Ştiinţa şi Rapid CFR Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.