Ce adversar ne aduce Sfântul Andrei ?


Marţi, de Sfântul Andrei, la Viena, la ora prânzului, va avea loc tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei Challenge la handbal masculin, din urna capilor de serie făcând parte şi Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Federaţia Europeană de Handbal a stabilit, aşadar, urnele valorice şi cea mai bună veste e prezenţa, în urna 1, a unor echipe puternice, precum slovenii de la Cimos Koper şi elveţienii de la TSV St. Otmar SG. Conform împărţirii făcute de forul european, viitoarea adversară a Ştiinţei se va alege dintre: AEK Atena (Grecia), Motor Zaporoje (Ucraina), OIF Arendal (Norvegia), Eskilstuna Guif (Suedia), Radnicki Kragujevac (Serbia), Stord Handball (Norvegia), HC Rudar Pljevlja (Muntenegru) şi Partizan Dunav Osiguranje (Serbia).
Antrenorul Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău şi-a exprimat preferinţele pentru viitorul adversar astfel: AEK Atena, Motor Zaporoje, echipele nordice, considerând că de evitat ar fi formaţiile din Serbia şi Muntenegru.
„Sincer, cel mai mult mă bucur că vom evita echipa din Elveţia. În rest, sigur că ar fi de preferat echipa din Grecia ori ucrainenii pe care i-am eliminat anul trecut. De asemenea, mi-ar plăcea să jucăm cu una din echipele nordice, fiindcă acolo se joacă un handbal cinstit, în sensul că se merge mult pe combinaţiile şi schemele clasice din handbal. În orice caz, ediţia din acest an a Cupei Challenge e cea mai puternică din ultimii ani şi e greu să spui că ţi-ai dori un anume adversar în această fază”, a declarat Gabriel Armanu.

2 comentarii la „Ce adversar ne aduce Sfântul Andrei ?”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.