AFARĂ DIN HANDBAL !


Cu toate că astăzi nu erau programate decât două meciuri de Liga Naţională, Comisia centrală de arbitri a făcut o delegare absolut ilogică la meciul dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi Dinamo Municipal Braşov. În condiţiile în care lotul de arbitri de Liga Naţională numără nu mai puţin de 20 (douăzeci) de cupluri, la meciul de la Bacău a fost trimis un cuplu din Lotul B, Răzvan Dinu şi Theodor Şerbu, care nici măcar nu pot fi numiţi de perspectivă, dat fiind faptul că sunt trecuţi de prima tinereţe. Toate acestea nu pot duce la altă concluzie decât aceea că ei au fost trimişi cu temă. O asemenea prestaţie jenantă s-a produs chiar sub ochii secretarului general al FRH, Mihai Marinescu, de la care aşteptăm măsuri drastice împotriva impostorilor cu fluier care şi-au făcut de cap în Sala sporturilor din Bacău.
Iar dacă, în prima repriză, greşelile lor penibile au fost făcute în ambele direcţii, în partea secundă a meciului, probabil şi la presiunea maşinii de zgomote de pe banca dinamovistă, Dinu şi Şerbu au greşit într-un singur sens – împotriva gazdelor. Forţări în atac cu duiumul la gazde şi nesancţionate la oaspeţi, paşi nesancţionaţi în repetate rânduri la dinamovişti, atacuri ale oaspeţilor prelungite peste orice limită regulamentară, aruncări de la 7 metri neacordate băcăuanilor cu toate că apărătorii adverşi erau cu ambele picioare în semicerc plus – bomboana de pe coliva nemernicilor din Bucureşti – o aruncare de la 9 metri executată când jocul era oprit, rezultând un gol neregulamentar.
Iar dacă Federaţia Română de Handbal nu ia nicio măsură în cazul celor doi escroci, înseamnă că lumea handbalului nu face altceva decât să plonjeze în mocirla pe care o vedem zilnic în „Liga lu’ Mitică”.
Acestea fiind spuse, domnu’ Marinescu, dacă aveţi o fărâmă de bun simţ, scoateţi-i afară în şuturi pe cei doi circari şi delegaţi-i pe viaţă la „mondialele” de curling rezervate pinguinilor.

2 comentarii la „AFARĂ DIN HANDBAL !”

  1. rushine:| afara cu voi din tara:| pinguinilor:))voi….aia de la meciu cu resita si cei de la meciul cu hcm termnat egal:|ar trebui sa fiti spanzurati dava draqu:|

  2. Dar poate ca nu a fost intimplatoare prezenta in tribunele Salii Sporturilor a lui Mihai Marinescu, Secretarul General al FRH. Au fost cu siguranta supervizati si va asigur ca din 2011 vor fi promovati in Lotul A.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.