Ciprian Panait: „Sunt dezamăgit de jocul adversarilor şi-mi dau seama încă o dată că am de-a face cu oameni mici”


Antrenorul celor de la Sport Club Bacău era din nou neplăcut surprins de maniera în care oaspeţii de pe stadionul „Letea” au abordat meciul. La finalul întâlnirii câştigate la limită de S.C. Bacău, Ciprian Panait a declarat: „Sunt foarte bucuros pentru rezultat, pentru atitudinea jucătorilor şi sunt cu-atât mai bucuros pentru cele trei puncte, în condiţiile în care am jucat din nou împotriva unei echipe care a venit aici să se apere. Eu speram că vom întâlni o echipă care vine preocupată să joace dar, din păcate, astea sunt scopurile mici în fotbalul de la acest nivel şi trebuie să ne adaptăm la ele. Şi ne adaptăm nu coborându-ne, ci căutând să facem ca jocul nostru să treacă peste aceste mizerii. După părerea mea, cei care-şi propun lucruri mărunte nu vor avea nicio şansă să facă performanţă. Se putea ca azi să nu ne iasă, se putea să luăm şi bătaie pe unul din contraatacuri, dar n-aş fi fost supărat pe jucători, fiindcă asta-i viaţa. Noi am fost preocupaţi de joc, dar aţi văzut cât de greu e să joci împotriva unei echipe preocupate numai să se apere. Dacă astea sunt obiective pe care să şi le impună un antrenor care vrea să facă performanţă, să crească jucători, eu sunt dezamăgit şi-mi dau seama încă o dată că am de-a face cu oameni mici. Obiectivul meu aici este să fac educaţie şi să fac o echipă care să joace fotbal.”
Referitor la faultul violent comis de Drăgan, Ciprian Panait a spus: „De unde eram eu, n-am văzut foarte bine faza, dar dacă într-adevăr a fost un fault grosolan, eu n-am nicio problemă ca Drăgan să fie pedepsit, iar dacă ar fi luat cartonaş roşu nu l-aţi mai fi văzut în teren 5-6 etape. Eu pledez pentru respect între jucători pe teren, pentru că şi ei şi adversarii îşi câştigă cu pâinea cu picioarele.”

4 comentarii la „Ciprian Panait: „Sunt dezamăgit de jocul adversarilor şi-mi dau seama încă o dată că am de-a face cu oameni mici””

  1. poi atunci..si tu ti ai propus lucruri mici cand ai jucat la Fcm Bacau..fiindca numai pe jos au stat jucatorii tai..si asta pentru ca tu i-ai invatat..la sfarsitului meciului cu FCm Bacau ziceai ca ai promovat asa te bucurai pentru egal!! aaa ..si inca ceva.. era sa uit..Esti un NeSimtit cu gestul de azi de la gool..asta da fair play din parte unuia care vrea sa antreneze si care vrea sa nu fie unul din „oamenii mici” ai fotbalului si care nu si propune lucruri marunte..sincer chiar asta ai aratat !!

  2. Panaite nu ai echipa tata,dute cu tot cu ea.Dupa gol portarul tau tragea de timp iar maniera de arbitraj dupa pauza a fost de toata jena.arbitrul dadea galbene numai pt oaspeti,ca sa nu mai spun ca la acel duel dintre cei 2 oameni de culoare bacauanul a lovit mai intai iar cand a ripostat galateanul arbitrul a vazut numai faza a doua.Ca sa nu mai spun de acel faul golanesc care ar trebui sanctionat in urma casetei video cu scoatere din fotbal pe toata viata,faul la care nu sa dat nimic.Aveti o echipa de cotonogari.Jenant.

  3. panait ..prin gestul tau la gol ti-ai pus suporterii fcm in cap, saptamana ce vine …sa vezi tu marele panait ce iti vei lua ce ne=ai aratat tu noua …tu vb de educatie ??? mah blatistule …toate meciurile lui mort club au fost cumparate ….toate,,,,plus ca le spuneti la cei care joaca cu noi ca au prime daca ne bat dar dupa cum vezi nu va merge ulciorul la apa de multe ori ….de abia asteptam, meciul cu roman sa vedem cui mai arati tu mainile….alea murdare ,,,ai uitat unde ai mancat paine ???? ai uitat de unde ai plecat .,.,.,,te-ai ajuns ????
    Notă: comentariul a fost moderat de admin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.