Şi belgienii au câştigat miercuri


Belgienii de la Initia Hasselt au disputat şi ei miercuri seara un meci de campionat, pe teren propriu, împotriva ultimei clasate, Eupen. Gazdele s-au impus la un scor-fluviu, 38-20, explicabil cumva prin aspectul fizic al portarului echipei adverse, pe care-l puteţi admira în fotografia de mai sus.
Interesant e faptul că, înaintea meciului din prima manşă a Challenge Cup dintre Initia Hasselt şi Ştiinţa MD Bacău (sâmbătă, ora 21.15), va avea loc o partidă de handbal feminin, între echipa clubului gazdă şi campioana Belgiei, Fémina Visé. Dat fiind interesul scăzut suscitat de handbal în Belgia, partida nu va fi transmisă în direct de niciun post de televiziune.
Băcăuanii vor ateriza vineri la prânz la Bruxelles, urmând să efectueze două antrenamente în Sala sporturilor din Hasselt, vineri seara şi sâmbătă dimineaţa.
Bacăul Sportiv vă va ţine la curent cu amănunte referitoare la expediţia Ştiinţei în Belgia, inclusiv cu evoluţia scorului în partida de la Hasselt.
Foto: initiahasselt.be.

4 comentarii la „Şi belgienii au câştigat miercuri”

  1. La noi in campionat nu avem sansa de a vedeasemenea ghidusii, nici chiar la ultima clasata. Imaginea e cu adevarat simpatica. Sa speram ca diferenta de valoare dintre campionate isi va spune cuvantul si vom merge la retur doar pentru spectacol.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.